SzacunJP Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Czy mogę jakoś przejąć opuszczony statek np: perykles bez żadnego skryptu/moda bo nie mogę żadnego skrypta wgrać ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 FAQ#6 Jak przejąć obcy - porzucony statek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzacunJP Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 tylko teraz mam misje z statkiem xenonów L i jakoś nie chcą oni go opuścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzacunJP Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Yacek a wiesz gdzie można kupić kuźnie amunicji działka Gaussa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 A ile pytań zadasz, nie wiązanych z tytułem tematu?Temat zamykam. Pisz pytania w odpowiednich tematach, lub zakładaj nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi