KryH Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Witam na forum :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość throky1919 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Hej Ja też jestem tu nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Witam, przydał by się na początek nowy wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rosecka Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Cześć, ja też jestem tutaj nowa Mam na imię Ania, pochodzę z Lublina, ale obecnie mieszkam za granicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Witam wszystkich nowych.Przy okazji przypominam, że dział ten powstał, aby każdy nowo zarejestrowany użytkownik mógł założyć własny temat, gdzie napisze kilka słów o sobie. Nie wstydźcie się. Szkoda tylko, że 99% osób, które tu piszą, na tym kończy swoja aktywność na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi