henryk5pio Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Witam. Mam pytanie, czy jest możliwe edytowanie save'a w X3TC? A jeśli tak to jak? Chciałbym poprostu sobie zmienić sektor Mgrophiya (z tych 5 co wybrałem dzieki skryptowi AllPlotsComplete: Spires of Illusion) na inny. W sektorze aktualnie nie ma nic po za asteroidami i jednym zaawansowanym satelitą ze skryptu "Game Start Sector Reveal v2". Czy jest to wykonalne? Bardzo proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanSolo Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Niech mnie ktoś poprawi, jeżeli się mylę, ale one są za dobrze spakowane. Na pewno nie tak łatwo, jak w X:R, a programów chyba żadnych też do tego nie widziałem. Zatem, "na moje", nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henryk5pio Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Cóż, znalazłem coś opartego na javie, co niby miało pomóc w edycji save'ów, ale wywaliło jakiśbłąd przy uruchomieniu i nie idzie tego włączyć... Tak więc jestem w kropce, bo nie chce mi się od nowa zaczynać, zwłaszcza, że mam już najwyzszą rangę u Paranidian i Splitów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bell Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Może to Ci w czymś pomoże http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?p=2917206Ewentualnie zajrzyj http://xudb.pl/topic/2213-skrypt-custom-start/page__hl__profile__fromsearch__1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henryk5pio Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Tak, to właśnie The X3 Savegame Manager mi wywala błąd w jave i nic na to nie poradzę... Co do skryptu Custom Start to pomyślę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Custom Start działa tylko w AP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bell Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Yacek ma rację nie doczytałem do końca przepraszam za wprowadzenie w błąd. Mi X3 Savegame Manager działa bez problemów na Version 7 Update 55.Ewentualnie możesz stworzyć własny profil startowy ze wszystkim co aktualnie posiadasz http://xudb.pl/index.php/topic/1074-wlasne-profile-startowe-tutorial/W ostateczności zostaje Cheat Package instalujesz dodajesz to co posiadałeś usuwasz żeby nie kusiło i można szaleć dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Jest dostępna nowa wersja skryptu Custom Start (1.4), skrypt od tej wersji jest kompatybilny z TC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi