blackemperor Posted March 30, 2014 Share Posted March 30, 2014 Szukałem, ale nie znalazłem podobnego przypadku. Otóż mam czystą wersję AP i TC, legalną, na steam i problem dotyczy i tej i tej gry. Jak tylko sie grę włączy, to slychać specyficzny trzask, tzw. white noise. Występuje zarówno w głownym menu jak i podczas rozpoczęcia rozgrywki. Dodam że wersja gry jest czysta, a przeinstalowanie gry nic nie daje. Dziękuje z góry za pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phantom Posted March 30, 2014 Share Posted March 30, 2014 Jaki masz sprzęt? Próbowałeś zaktualizować sterowniki karty dźwiękowej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
facemob Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 W dniu 30.03.2014 o 10:28, blackemperor napisał:Szukałem, ale nie znalazłem podobnego przypadku. Otóż mam czystą wersję AP i TC, legalną, na steam i problem dotyczy i tej i tej gry. Jak tylko sie grę włączy, to slychać specyficzny trzask, tzw. white noise. Występuje zarówno w głownym menu jak i podczas rozpoczęcia rozgrywki. Dodam że wersja gry jest czysta, a przeinstalowanie gry nic nie daje. Dziękuje z góry za pomoc.Nowe kodeki i będzie po kłopocie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts