blackemperor Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Szukałem, ale nie znalazłem podobnego przypadku. Otóż mam czystą wersję AP i TC, legalną, na steam i problem dotyczy i tej i tej gry. Jak tylko sie grę włączy, to slychać specyficzny trzask, tzw. white noise. Występuje zarówno w głownym menu jak i podczas rozpoczęcia rozgrywki. Dodam że wersja gry jest czysta, a przeinstalowanie gry nic nie daje. Dziękuje z góry za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Jaki masz sprzęt? Próbowałeś zaktualizować sterowniki karty dźwiękowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
facemob Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 W dniu 30.03.2014 o 10:28, blackemperor napisał:Szukałem, ale nie znalazłem podobnego przypadku. Otóż mam czystą wersję AP i TC, legalną, na steam i problem dotyczy i tej i tej gry. Jak tylko sie grę włączy, to slychać specyficzny trzask, tzw. white noise. Występuje zarówno w głownym menu jak i podczas rozpoczęcia rozgrywki. Dodam że wersja gry jest czysta, a przeinstalowanie gry nic nie daje. Dziękuje z góry za pomoc.Nowe kodeki i będzie po kłopocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi