chak510 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Skąd ja to znam .... P.STeż jestem fanem Stargate oglądałeś Battlestar Galactica ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Flaki z olejem, 8 sezonów Ziemi szukali..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 W dniu 18.01.2014 o 10:04, chak510 napisał:Też jestem fanem Stargate oglądałeś Battlestar Galactica ?Stargate - świetny serial.Battlestar Galactica - która seria? Stara to jak pisał LeWaR flaki z olejem, nowa seria świetna, najlepszy serial SF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Chodzi mi o starą i nową + Caprica i LeWaR nie znasz się ja się nigdy nie znudziłem oglądając tą serie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kane_Edain Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Komplet... Gwiezdne Wojny, Andromeda, Stargate:SG-1 plus Atlantis plus Universe, Farscape, Firefly, Battlestar Galactica oryginalne i nowe, StarTrek chyba wszystkie, łącznie z serialami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Jagby to określić ... Mój bracie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kane_Edain Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 hieh hieh hieh..... indeed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 W dniu 20.01.2014 o 08:52, Kane_Edain napisał:Komplet... Gwiezdne Wojny, Andromeda, Stargate:SG-1 plus Atlantis plus Universe, Farscape, Firefly, Battlestar Galactica oryginalne i nowe, StarTrek chyba wszystkie, łącznie z serialami Zapomniałeś o Babilon 5 i Farscape (Ucieczka w kosmos).W tym drugim serialu historia jest prawie identyczna jak historia Kyle William Brennana z X-ów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kane_Edain Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Farscape ująłem , a o Babilon 5 istotnie zapomniałem Ale za to w TC bez XRM latałem tylko klonem Białej Gwiazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 W dniu 21.01.2014 o 07:33, Kane_Edain napisał:Farscape ująłem No tak. Szukałem po polskiej nazwie serialu, potem wpisałem oryginalna nazwę. Dlatego tak wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Oryginalny Star Trek. Efekty specjalne nawet po odświeżeniu słabiutkie, akcji w zasadzie brak, ale dobra gra aktorska i poruszane tematy bardzo ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Dobry GIF Aż sobie zapisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kane_Edain Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Ahaha... GIF często używany na YT "kapitanie... w zasadzie to nie mamy uzbrojenia, coś tam chyba z osłonami... ale silnik działa "http://www.youtube.com/watch?v=d85TEOObV7k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 A gdzie są torpedy fotonowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Oryginalna seria Star Trek jest pod pewnymi względami słaba. Kultowa jest USA, ale stała się tam dopiero po jakimś czasie.Trzeba jednak przyznać, że jak na lata '60 była pod wieloma względami nowatorska. To tam po raz pierwszy na ekranie w znaczącej roli pojawiła się czarnoskóra aktorka Nichelle Nichols w roli Nyoty Uhury.Tam też po raz pierwszy pokazano na ekranie pocałunek między białym mężczyzną, a czarnoskórą kobietą (Uhurą). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kane_Edain Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Lubię Star Trek, wszystkie serie... chociaż najbardziej do gustu przypadła mi ostatnia seria (Enterprise). Jednakże trek jako taki wydaje mi się jednak ciut zbyt cukierkowaty..... dlatego też z seriali SF tak bardzo polubiłem Babilon 5 i później StarGate. Ehm... Szczególnie StarGate Szkoda że wszystkie trzy serie skończyły się tak jak się skończyły :/Btw: fani SG dość prężnie działali na forach i w grach role play (tekstówkach jak tu http://sgtng.wikia.com/wiki/Stargate_Wiki) - podobało mi się szczególnie SG: TNG, czyli to co dziać się mogło 20-40 lat PO SG-1 i Atlantis (swoją drogą chciałbym mieć takie okręty jak BC-307, BC-308 czy BC-309 w X-ach )http://static3.wikia.nocookie.net/__cb20110922224627/sgtng/images/thumb/6/6b/309.png/300px-309.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 No ale nie powiesz Dedal od 3 sezonu w SG:A robi sieczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kane_Edain Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Ano robi, robi.... ale w sumie każdy by robił z asgardzkim beamem.... i przesyłaniem głowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Ano macie racje panocku . Też przeglądając YT znalazłem to :http://www.youtube.com/watch?v=r-b_rPXjvyM kto zna angielski to sobie oglądnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Niezłe niezłe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kane_Edain Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Stary dobry Yamato.... to już trzeci chyba (wliczając wersję anime)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Kane zapamiętaj sobie że wersji anime się nigdy przenigdy nie wlicza bo to z reguły jest śmieszna parodia filmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kane_Edain Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 oj tam... jeżeli chodzi o produkcje japońskie to jednak wolę anime niż ich filmy fabularne... no może poza kilkoma..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 No masz racje niektóre anime są fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kane_Edain Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 ahahaha... czyli zgadzamy się obopólnie co do słowa "niektóre" "D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi