Kane_Edain Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Witam!Jak to mówią: lepiej późno niż wcale - zatem niniejszym dopełniam obowiązków jak i zasad dobrego wychowania Parę danych statystycznych:*Fan gier kosmicznych od czasów commodore i zx plus;*Grałem (już nawet nie pamiętam wszystkich) w StarFox, Elite, Frontier, Wing Commander (wszystkie), Pivateer (też wszystkie), no i oczywiście seria X czyli X2 - The threat, X3 - Reunion, no i teraz X3TC. Zdaje się że dziwnym trafem opuściłem X-BtF, ale jeszcze nic straconego *Zamierzam zagrać: X3-Albion Prelude (o ile rozwiążę problem z brakiem kodu do X3TC - wersja pomarańczowa Antologia), no i może, MOŻE X3 - Rebirth, o ile zostanie ona doprowadzona do grywalnego poziomu :/*Na pewno zagram: Elite:Dangerous.... prawdopodobnie spróbuję również Star Citizena (chociaż jak na razie nie zachęca mnie za bardzo).W X-ach lubię pełną swobodę wyboru własnej ścieżki, brak liniowości i przywiązania tylko do fabuły, możliwość "grania w nieskończoność" we własnym, samodzielnie stworzonym i zarządzanym imperium.... Niemal jak MMO (które ostatnio mi się ciut przejadły). Gry które po zakończeniu fabuły się kończą jakoś mnie nie kuszą (dlatego nie wracam np do Privateera i tym podobnych, i dlatego pewnie nie zagram w Star Citizena).Wow, się rozpisałem Witam wszystkich i z góry zaznaczam: KaneCorp nie bierze odpowiedzialności za ewentualne zarysowania/osmalenia kadłubów waszych statków!Do zobaczenia w przestrzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Witamy na pokładzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi