Riess Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Strina Elite podaje (wczesne) wymagania sprzętowe gry: Minimum recommended hardware specification:Direct X 11Quad Core CPU (4 x 2Ghz is a reasonable minimum)2 GB System RAM (more is always better)DX 10 hardware GPU with 1GB video ramInternet connection Supported Operating Systems:Windows 7.xWindows 8.x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 No to se nie pogram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr111 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 zapomniałeś dodać że to są wymagania do Alfy:Development of the game is ongoing, and so recommended specifications are currently only available for the Alpha builds.Minimum recommended hardware specification:Direct X 11Quad Core CPU (4 x 2Ghz is a reasonable minimum)2 GB System RAM (more is always better)DX 10 hardware GPU with 1GB video ramInternet connectionSupported Operating Systems:Windows 7.xWindows 8.xFor the final game the minimum hardware specifications may be lower as further code optimisations are completed: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 W dniu 5.01.2014 o 16:48, piotr111 napisał:zapomniałeś dodać że to są wymagania do Alfy:Pierwszy paragraf:CytatStrina Elite podaje (wczesne) wymagania sprzętowe gry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr111 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Przepraszam nie zauważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starjacker0 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Kolejna gierca ponad moje mozliwosci, nawet po lepszej optymalizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Szczerze, to nie są to jakieś ogromne wymagania jak na obecne standardy, ba, Skyrim który wyszedł kilka lat temu miał chyba trochę większe.No ale niestety, podręcznikowych komputerów dla graczy nie sprzedają w sklepach typu "Wszystko po 5 zł". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starjacker0 Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 W dniu 26.03.2014 o 11:21, BlackFighter napisał:Skyrim który wyszedł kilka lat temu miał chyba trochę większe.Nie wymagal quada jako minimum i dziala mi dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 W sumie racja, trochę źle spojrzałem, quada ma w zalecanych.Mi na najniższych działał na kompie z jedno-rdzeniowym prockiem nie spełniającym żadnych z wymagań, ale ta gra jak dla mnie miała po prostu dobrą optymalizacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 W dniu 29.03.2014 o 12:00, BlackFighter napisał:...ale ta gra jak dla mnie miała po prostu dobrą optymalizacje.Dokładnie tak jak piszesz. O tym czy gra jest faktycznie dobra w większym stopniu znaczy właśnie optymalizacja. Co z tego, ze gra ma jakieś super osiągi graficzne skoro nawet na najlepszym sprzęcie spadek FPS'ów będzie tragiczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
facemob Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Te wymagania sa zarazem zalecanymi. A z tego co pisza ludzie to kazdy patch do alphy wprowadzal rowniez optymalizacje. Ta gra jak na swoje mozliwosci ma malutkie wymagania. Beta 29 lipca bedzie dodatkowo zoptymalizowana a pelna wersja jeszcze bardziej. To nie star citizen ktory w rekomendowanych ma 12 gb ram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Na lapku z mojej stopki pójdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSEbola Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Panowie przecież te wymagania są śmiechu warte..... Quad Core, Nvidai GTX260 czy ATI HD4870 to juz archaizmy, które mozna kupic góra po 150zł za sztukę. Ludzie chcecie grac w grę wartą 170zl a nie stać was na sprzęt wycofany z produkcji z racji przestarzałej technologii?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
facemob Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 W dniu 28.12.2014 o 14:46, LeWaR napisał:Na lapku z mojej stopki pójdzie?Na tym lapku wszystko Ci pójdzie Kwestia ustawien efektów w grze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi