Moskit Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Nie ruszyłem X Rebirth od 19 listopada i ciekawi mnie czy od tego czasu cokolwiek zostało poprawione na tyle, aby móc to odpalić. Czy może poczekać jeszcze z miesiąc, dwa, pół roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Odpaliłem na krótko po patchu 1.21 i przynajmniej u mnie, na sprzęcie ledwo mieszczącym się minimalnych wymaganiach jest lepiej niż było. Niewiele, ale jest. Tyle jeśli chodzi o wydajność. Co do poprawy innych aspektów, to nie wiem, bo nie gram.Jednak wydajność to sprawa indywidualna każdego gracza (i jego sprzętu) więc nie ma co pytać innych tylko samemu się przekonać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marsb Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 W dniu 27.12.2013 o 02:10, Moskit napisał:Nie ruszyłem X Rebirth od 19 listopada i ciekawi mnie czy od tego czasu cokolwiek zostało poprawione na tyle, aby móc to odpalić. Czy może poczekać jeszcze z miesiąc, dwa, pół roku?Ja ostatnio grałem 26 listopada i do tego czasu wyszły 4 poprawki i z tego co słychać dalej jest nędza z tą grą. Wiec lepiej poczekać na jakiś cięższy update.No chyba iż ktoś woli się trochę pokatować to można teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omicron Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Ja wolę się katować X3TC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balbinka Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 co do wydajnosci to nie mam pojecie mam mocny sprzet wiec nic nieodczuwam ale gra ?,w drugi dzien swiat gralam troche i moim zdaniem nic sie niezmienilo poczekam na dalsze update i spolszczenie:) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henryk5pio Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Koledzy, krótkie pytanie, czy po tych wszystkich patchach: Jest już lepiej? Czy nadal lepiej omijać ten tytuł szerokim łukiem? Bo na metacriticu user score wynosi obecnie 3.1, natomiast na grach on-line 4.7... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 W dniu 23.03.2014 o 18:12, henryk5pio napisał:Koledzy, krótkie pytanie, czy po tych wszystkich patchach: Jest już lepiej? Czy nadal lepiej omijać ten tytuł szerokim łukiem? Bo na metacriticu user score wynosi obecnie 3.1, natomiast na grach on-line 4.7...http://xudb.pl/topic/2593-czara-goryczy/page__view__findpost__p__41844Ilość graczy w X-Rebirth mówi chyba sama za siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henryk5pio Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Moment, oni naprawdę w szczycie mieli 2,634 graczy??? Toż to TV Trwam miało więcej widzów dziennie przed wejściem na multipleks Bo spadku z 14.664 osób, które to kupiły, do 713, które nadal w to grają, jest... porażający. Ciekawe jak ostatecznie wyjdzie to za marzec...No cóż, szkoda, myślałem, że jeśliby połatali konkretnie X Rebirth, to bym zaryzykował zakup, ale tak to odpada, nie jestem masochistą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Jeśli Rebirth nie odbiło się zbyt poważnie na finansach Ego to pewnie w końcu połatają na tyle by dało się normalnie i bezstresowo grać. Gry na miarę poprzednich części już raczej z tego nie będzie, ale mimo wszystko może dać sporo frajdy gdy wreszcie ją ukończą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henryk5pio Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 W dniu 25.03.2014 o 17:09, Prowler napisał:Jeśli Rebirth nie odbiło się zbyt poważnie na finansach Ego to pewnie w końcu połatają na tyle by dało się normalnie i bezstresowo grać. Gry na miarę poprzednich części już raczej z tego nie będzie, ale mimo wszystko może dać sporo frajdy gdy wreszcie ją ukończą...Prowler, wszystko fajnie, ale nie chce mi się czekać do emerytury na połatanego, grywalnego Rebirth'a Coś czuję, że jak wyjdzie Elite:Dangerous i Star Citizen to wątki o nich znacząco się rozrosną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Co racja to racja. Jeżeli nic nie zrobią z tym co jest w tej chwili to Star Citizen z łatwością usunie w cień Rebirtha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krutek Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Myślę, że to będzie wyjątkowo trudne, żeby X-Rebirth w ogóle wyszedł z murzyńskich czterech liter do cienia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peroox Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Pewnie dlatego spróbowali wydać X-Rebirtha przed czasem. Naciski zewnętrzne, + mocna konkurencja szykująca się na ten rok.Niestety sprawę koncertowo spartolili wydając grę, której sam szkielet nie działa poprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henryk5pio Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 W dniu 25.03.2014 o 23:23, Xenon.Q napisał:Co racja to racja. Jeżeli nic nie zrobią z tym co jest w tej chwili to Star Citizen z łatwością usunie w cień Rebirtha.No właśnie, a forum wtedy będzie musiało zmienić domenę Bo rozrost działów innych gier będzie zapewne postępował, a wtedy to już nie będzie tylko forum o grach z serii X. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Plan na przyszłość to stworzenie forum o spacesimach, nie tylko o x'ach.Aby nie zaczynać od zera baza danych będzie przeniesiona z XuDB więc już na start będziemy mieć jeden temat opracowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henryk5pio Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 W dniu 26.03.2014 o 17:09, Riess napisał:Plan na przyszłość to stworzenie forum o spacesimach, nie tylko o x'ach.Aby nie zaczynać od zera baza danych będzie przeniesiona z XuDB więc już na start będziemy mieć jeden temat opracowany.Coś takiego miałem właśnie na myśli Ale to i tak pieśń przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi