Anonimowy Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Witam. To mój pierwszy post na forum. X:3 TC zajarałem się niedawno a że głównie zajmuję się tworzeniem muzyki chciałem połączyć te dwie przyjemności to wyszło mi coś takiego:http://www.youtube.com/watch?v=hk4-puNJx6MChce zaznaczyć, że nie doszedłem do jakiegoś super etapu gry co widać na filmiku. Czekam na opinie PEACE!jakby ktos potrzebował soundtracki do filmików to pisac na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glouver Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Spoko. Nawet pasuje do klimatu gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zabawa na stringach Kawałek od 2:04 lekko zmodyfikuj, utrzymując tempo i rozciągnij, będzie kawałek do tła w bitwach Tak trzymaj pilocie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omicron Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Słabe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacDyller Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Przyzwoite. Pamiętaj, że możesz wyłączyć interfejs, lepiej będzie filmik wyglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi