Relu404 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Witam.Mam problem z rozpoczęciem kampani argońsko-splickiej oraz terrańskiej. W sektorze Omicron Lyare nie ma statku exterminator, ani nie dostałem żadnej wiadomości inicjującej kampanie terrańską. Mam rangę kapitana; u argonów bohatera federacji; u splitów towarzysza bronii. Grę mam w wersji 3.2. Ktoś może wie jak pomóc? Z tego co wyczytałem w FAQ misji na tym forum to spełniam wymagania do podjęcia misji. Bug czy coś przeoczyłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peroox Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 A jako początkowy scenariusz nie wziąłeś wolnej gry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Relu404 Opublikowano 16 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Wziąłem, więc chyba mam już odpowiedź. To w takim razie nie mogę zrobić żadnej misji fabularnej, a co za tym idzie wykonać questa na HQ. Czy jest możliwość zdobycia HQ w bez modowania gry?UP.Poradziłem sobie z tym, pobrałem moda, teraz mogę hq kupić w siedzibie otas. Sorki za zawracanie głowy.UP2. A jednak w czymś jest problem, bo rozpocząłem questa Treasure Hunt, więc opcja Własna Gra nie jest winna. Proszę dalej o pomoc xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi