Jump to content

Ciekawy jestem, czy ktoś tu jeszcze wisi na tym forum.

Recommended Posts

Aktywność znikoma, parę tematów rocznie, które pozostają praktycznie bez odpowiedzi. Ktoś tu jeszcze gra w X4 czy nowe pokolenia przeniosły się na ED i SC ?
A jeśli ktoś jeszcze gra w X4 to dlaczego, co Was przykleiło do tego tytułu? 🙂

Ja też tu zaglądam. I wróciłem do X4 od kiedy sprawiłem sobie nowy sprzęt. O niebo lepiej to działa :))) X4 dla mnie jest tym samym czym był X3, nieśmiertelną grą. Zawsze jest co robić. Cytując klasyka w Egosoft"mają rozmach s..." 😂 

• Lubię 1

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Ja zaglądam, chociaż dawno mnie nie było. Musiałem sobie konto odświeżyć. 😛 Ale to samo jest na oficjalu, tam w ogóle poza mną nikt nie zagląda. Czasami jakiś nowy wrzuci pytanie raz na pół roku. Gram dalej w X4. Nawet jak na mnie to mam już 900 godz, na dwóch save po równo czasowo. Pierwszy był na modach, ale drugi to czysta vanilla. Najwięcej gram przy premierze nowego dodatku. 

Dlatego planuję w przyszłości trochę przesunąć XuDB w format "newsy o kosmicznych grach/fantastyce/astro", ale nowy system forum który nam to umożliwi nie jest jeszcze gotowy.

Problemem jest też marketing. Zwłaszcza w epoce podsumowań od AI Googla gdzie ludzie już nawet nie wchodzą na strony bo im AI napisze odrazu na Googlu wszystko co chcą wiedzieć.