qlko Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Witam,Drogą kupna wszedłem w posiadanie nowego x3, fabuła pękła w dwa dni, i teraz mam w planach podbić wszechświat - znaczy standardowo, jak każdy . Uruchomiłem 5 handlowców wszechświatowych, dłuższy czas chodzili bez zarzutu. Teraz, średnio co godzinę, któryś krzyczy że go atakują, a to za sprawą handlowania w systemach ogarniętych konfliktem, chciwe bestie. Jako, że jest to już lekko drażniące, postanowiłem rzucić tu pytanie:Jak zabronić handlarzom latania w tych kilku konkretnych systemach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Pierwsza sprawa. Całej fabuły nie da się skończyć w 2 dni. Zapewne zrobiłeś fabułę Terrańską więc jeszcze trochę gry fabularnej Cię czeka. Oczywiście nie musisz grać w "trybie fabularnym" bo X do tego w żaden sposób nie zmusza . No a co do pytania nie ma możliwości wykluczenia danego sektora w opcji "Handlarz wszechświatowy". Możesz jedynie ustawić handlowca sektorowego. Możesz również spróbować zrobić sobie chociażby neutralną reputację u każdej z ras. Oczywiście oprócz ras typu Xenon lub Kha'ak. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 W dniu 27.09.2013 o 09:55, qlko napisał:Jak zabronić handlarzom latania w tych kilku konkretnych systemach?Zainstaluj Bonus Packa dla AP, jest w nim miedzy innymi skrypt MK3 Blacklist Manager, który pozwala ograniczyć handel poprzez dodanie niepożądanych sektorów to "czarnej listy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi