Xenon.Q Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Jestem otwarty na krytykę Mam nadzieję, że ktoś taki się znajdzie bo chciałbym uczyć się na swoich błędach. Miłego komentowania PS: Każda część będzie miała swoją własną ekranizację.PPS: Jest to dopiero zapowiedź. Prawdziwa historia zacznie się dopiero od 2 części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BetonowaAnakonda Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Bardzo mi sie podoba taka metoda prezentacji. Jest super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 25 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Więc mam nadzieję, że zostaniesz z tym opowiadaniem aż po sam koniec . W następnej części ekranizacji pojawią się ujęcia z gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revan Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Przy twoim opowiadaniu zrodziło mi się w głowie takie pytanie: Czy Xenoni mają własne ciała, czy też są "wklepane" w komputer pokładowy statku na którym aktualnie się znajdują? Muszę przyznać, że zapowiada się smakowita historia .P.S. Ekranizację robisz sam (jakiś program?) , czy też wykorzystujesz materiały z jakiejś gry? Jeśli to drugie to mógłbyś napisać, z której, gdyż jestem ciekaw . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 30 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Jednostki Xenońskie są "wklepane w komputer", a wizja że są czymś w rodzaju cyborgów została przeze mnie wymyślona na potrzebę ekranizacji jak i samego opowiadania. Ekranizacja jest moim starym projektem. Pomysł na takie opowiadanie zrodził mi się w sumie właśnie na oparciu o tą animację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi