Riess Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Próbował ktoś grać w Reunion na laptopie z i5 i grafą HD 4k? Jestem ciekaw czy technologia poszła na tyle do przodu aby można było komfortowo grać w Reuniona na laptopie za 2.5k? Interesuje mnie sprzęd do grania w gry, ale nie chcę płacić za pieca do najnowszych hiciorów. Wystarczy mi moc do grania w Starcraft 2 i Reuniona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Poszukaj z Radkiem lub Nvidią. Będzie lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 4 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Będzie, ale jestem ciekaw samego HD. Tymczasem na Steamie pojawiło się Terran Conflict na MacOs, więc sprawdzę jak będzie działać na GF 320. Mam 13-calowego MB Pro Mid 2010. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<GM> Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Trochę późna odpowiedź, ale cóż. W swoim Clevo (w Polsce znanym jako Xnote) pobrałem X3:R, wyłączyłem GTX 765M i zostawiłem Intela HD 4600 i przetestowałem:Najniższa jakość, 1280x1024: 30-45 FPS.Najwyższa jakość, 1920x1080: 15-20 FPS.Szczerze, zaskakująco dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Mam paroletniego MB Pro (Mid 2010), więc Core 2 Duo i GF 320M i chociaż FPS nie mierzyłem, na medium Reunion działa bardzo przyjemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi