Xenon.Q Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Witajcie! W tym temacie chciałbym przedstawić pomysł, który naszedł mnie właśnie dzisiaj. Tak jak w temacie chodzi mi o tworzenie ekranizacji opartych na Waszych, wcześniej napisanych opowiadaniach. Ekranizacją zajmę się ja, lecz mam zamiar być w ciągłym kontakcie z osobą, która by chciała ową ekranizację ujrzeć. Chętnych proszę o pisanie w tym temacie. Jeżeli znajdzie się kilka osób zrobię dla siebie kolejkę według której będę wykonywał prace. Po utworzeniu takiej ekranizacji oczywiście znajdzie się na oficjalnym kanale YouTube naszego forum gdzie każdy zainteresowany będzie mógł sobie ją obejrzeć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BetonowaAnakonda Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Szkoda, że nam się nie udało z Elitarnymi ;/. Ja myślę, że wysyp opowiadań dopiero się zacznie. Gdy nadejdzie X Rebirth. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Też żałuję, że tamten projekt nie wyszedł. Ale w większej części uzależnione było to od osób, które albo nie posiadały sprzętu do nagrywania lub po prostu nie mogły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Można było projekt zmodyfikować, tak aby obeszło się bez nagrywania głosów. Nie każdy ma głos jak Krystyna Czubówna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 W dniu 12.08.2013 o 19:28, Yacek napisał:Można było projekt zmodyfikować, tak aby obeszło się bez nagrywania głosów. Nie każdy ma głos jak Krystyna Czubówna. Nie no jasne Yacek można i to zawsze. Nadal mam ten plik z tym wideo. Ale na razie zajmijmy się tym projektem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peroox Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 To przynajmniej pochwaliłbyś się tym co stworzyłeś na video. Może wtedy znalazła by się odpowiednia grupa chętnych do nagrań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 W dniu 13.08.2013 o 00:13, Peroox napisał:To przynajmniej pochwaliłbyś się tym co stworzyłeś na video. Może wtedy znalazła by się odpowiednia grupa chętnych do nagrań http://xudb.pl/topic/2383-konto-yt-naszego-forum/page__view__findpost__p__37372 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peroox Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Te wszystkie epickie trailery to widziałem wszystkie, ale tu chodzi o pełną wersję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 W dniu 13.08.2013 o 13:15, Peroox napisał:Te wszystkie epickie trailery to widziałem wszystkie, ale tu chodzi o pełną wersję.Sęk w tym, że nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 To jest ostatnia wersja na której zakończyłem prace.http://www.youtube.com/watch?v=QAiiPodhUHs Zawsze można je wznowić ale na razie jest inna propozycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peroox Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Oglądałem go już tyle razy, że znam na pamięć, ale jak słyszę tą muzykę tak trudno nacisnąć pauzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Tak tutaj o tym piszemy a temat kręci się wokół ekranizacji pisemnych opowiadań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peroox Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Ja właśnie szukam jednej przygody, którą opisałem, a nie wpuściłem na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 No to jak znajdziesz to pisz śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BetonowaAnakonda Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Kiedy wyjdzie Rebirth to chciałbym pomagać w tłumaczeniu więc mam 3 miesiące na ten projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 4 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Ze względu, że póki co nikt się nie zgłosił postanowiłem dzisiaj, że zacznę pisać swoje opowiadanie i w raz z wersją tekstową opublikuję wersje w formie VIDEO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi