Yacek Posted September 11, 2015 Author Share Posted September 11, 2015 Pudełkowy wersja Steamowa. Sam mam taka, kupiona po premierze w Saturnie. Niedługo jako gratis będą dawać do worka ziemniaków lub cebuli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peroox Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 Niestety, nie w każdej Biedronce będzie Przejrzałem 3 biedry u siebie i ani śladu X-Rebirtha. Jak to mówią. Dostępny tylko w dobrych sklepach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysztof84 Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 Rebirth pojawił się dzisiaj w ofercie dnia na Steamie za 9,99€, a dodatki do niego po 7,99€.X Rebirth +Home of Light+The Teladi of Outpost w pakiecie za 24,99€.--------------------------PROMOCJA TRWA TYLKO DO WIECZORA.Grałem trochę kiedyś w TC i od pierwszego momentu bardzo mnie wciągnęło, potem z różnychwzgledów przestałem grać na około rok.Niedawno zacząłem grać ponownie, ogarniam już trochę więcej i też jest fajnie^^Rebirth chodził mi po głowie juz od dawna, ale słyszałem/czytałem sporo złego o tej grze więc się wstrzymywałem. Podobno jednak ostatnie dodatki i aktualizacje znacznie poprawiły grę więc przy dzisiejszej promocji się na nią skuszę.Tutaj moje pytanie, gra jest w języku angielskim, a czytałem że były wczesniej tworzone spolszczenia, są jeszcze dostępne jakieś "łatki" do wersji steamowej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted February 27, 2016 Author Share Posted February 27, 2016 Zapomnij o polskim tłumaczeniu.Tapalniete z tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts