Jump to content

Jak kupić X-Rebirth?

Yacek
 Share

Recommended Posts

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

W dniu 2.11.2013 o 16:46, arek950 napisał:

Cena w tych 2 sklepach wynosi 129.90 natomiast na steamie po przeliczeniu troche ponad 200 zl...

No to kup w którymś z tych sklepów.. w czym problem? Cenega wyda też gierkę to se kupię zapewne za ok 130 zł w media lub w innym sklepie.

Ok 119PLN mogę dać (już zamówiona) 😉 ponad 200 na Steamie to nieco zbyt wiele 😉 Jedyna gra za jaką dałem coś koło 200PLN to Rocksmith 2014 od Ubisoftu, głównie z powodu kabla do gitary dołączonego w zestawie, w innym wypadku jest sporo tańsza (tak na marginesie, zabawa przednia... jak guitar hero, ale w porównaniu z tym... guitar hero to zabawka dla dzieci, tu gramy na prawdziwej gitarze)

Nie wiem czy jeszcze ktoś się tutaj waha z zakupem, ale mam dla Was cynk:

Dogadałem się z Cenegą i ludzie mnie oglądający mnie mogą uzyskać 15zł lub 20zł obniżki, zależnie od tego czy pragną kupić wersję cyfrową(105 po obniżce) czy pudełkową (110 po obniżce).

Wszelkie informacje znajdziecie w tym filmiku.

http://www.youtube.com/watch?v=8cM2elOJK5E

Pozdro! 😀

W dniu 11.11.2013 o 20:27, Moskit napisał:

(...) Dogadałem się z Cenegą i ludzie mnie oglądający mnie mogą uzyskać 15zł lub 20zł obniżki, zależnie od tego czy pragną kupić wersję cyfrową(105 po obniżce) czy pudełkową (110 po obniżce). (...)

Dzięki Moskit - bardzo fajna promocja.

Nie wiesz przypadkiem kiedy Muve będzie wysyłało kody wersji cyfrowej?

Cytat

Moskit jeśli będziesz nagrywać rebirtha to dam ci lajka i suba pod każdym filmem 😁

Trzymam za słowo. 😁

Cytat

Ja bym poczekał aż będą dawać za darmo i dorzucać koszulki z "Chytra babą z Radomia" jako gratisy.

Nie zaszkodziłoby, gdyby jeszcze dopłacili kilka złotych.

Cytat

Dzięki Moskit - bardzo fajna promocja.

Nie wiesz przypadkiem kiedy Muve będzie wysyłało kody wersji cyfrowej?

Podejrzewam, że w dniu premiery zostaną wysłane kody. Czy wcześniej? Tego nie wiem, ale spytam. 😀

Cóż, trzeba przyznać że promocja fajna. Nie jestem pewien czy to dobry pomysł, ale chyba skorzystam. Przecież gorzej od X3 AP (czy ja wiem czy gorzej ale wnioskuję to po postach jakie czytałem) chyba nie będzie 😀 . I pewnie kupię wersję pudełkową. Instaluje się pięć minut, a nie wymaga internetu przez długi czas.

W dniu 12.11.2013 o 19:44, Andrew napisał:

A ile to zajmuje GB bo podobno do tego jeszcze ma się dociągać 1,2 GB po premierze także może będzie się dało wywnioskować jaki rozmiar może mieć ta gra.

http://xudb.pl/topic/2527-wymagania-sprzetowe-x-rebirth/page__view__findpost__p__39504

W dniu 12.11.2013 o 21:51, facemob napisał:

Czy ktoś się orientuje czy kupując od CENEGI wersję pudełkową klucz w niej zawarty aktywuje grę w STEAM>? Bo wyslałem im maila ale nie odpisali.

Na 99,9% w środku będzie klucz Steam, ponieważ X Rebirth prawdopodobnie będzie grą obowiązkowo podpinaną pod Steama. 😉

W dniu 12.11.2013 o 23:40, Moskit napisał:

Na 99,9% w środku będzie klucz Steam, ponieważ X Rebirth prawdopodobnie będzie grą obowiązkowo podpinaną pod Steama. 😉

To super 😀 Oby jeszcze dali instrukcję w postaci fajnej książeczki tak ja kto było gdy kiedyś kupiłem X3 REUNION. Książeczka chyba ze 100 stron i wszystko pięknie opisane od sterowania po handel itp

I czy ktoś się orientuje czy w dni premiery grę będzie mońża kupić w sklepach typu mediamarkt itp?? 😀

@facemob - To będzie po prostu 'kolejna' dystrubowana gra przez Cenegą, więc podejrzewam, że do sklepów zawitać powinna, choć niekoniecznie od razu na najlepszych i najbardziej widocznych półkach. 😉

A co do książeczki, to... wątpię. Znaczy, są to tylko moje przewidywania, ale patrząc na to w jakim kierunku podąża branża wydawnicza, to raczej spodziewałbym się jakieś kilkustronicowej instrukcji z najbardziej podstawowymi informacjami. Czasy wielkich pudełek i obszernych instrukcji już minął i raczej nie wróci. Chyba że sporawe 'manuale' w wersji elektronicznej. 😀