Jump to content

Jak kupić X-Rebirth?

Yacek
 Share

Recommended Posts

Z informacji na Steamie wynika, że XR nie będzie miało polskiej wersji językowej. Oznaczać to może, że Egosoft (a raczej Deepselver) nie podpisał umowy na wydanie w PL z żadnym z naszych wydawców. Przynajmniej jak na tę chwilę.

Co pozostaję? Chyba najprościej będzie kupić na Steamie.

Info o sprzedaży X-Rebirth: http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=341133

X-Rebirth będzie dostępny:

- wersja cyfrowa (klucz Steam)

- wersja Box (tylko Niemcy)

- wersja kolekcjonerska (Anglia i Niemcy)

Ceny wersji:

Steam (z rabatem 10%) 44.99 EUR

Wersja Box 49,99 EUR

Wersja Kolekcjonerska 64,99 EUR (zawartość: DVD z grą, CD z soundtrackiem, Video DVD z materiałem filmowym oraz dodatkowy bonus, o zawartości którego Egosoft poinformuje wkrótce)

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

W dniu 12.08.2013 o 18:04, Xeeris napisał:

Ja wole pudełko bo internet unie nie jest za szybki i przez cały dzień musiałbym ściągać.

Ściągasz (nawet cały dzień), ale masz. Kupując pudełko w sklepie internetowym (bo jak na razie o wydaniu w Polsce nie ma mowy) czekasz kilka dni na przesyłkę.

Ech, pamiętam jak kolega z forum kupił i wysłał mi TC. Szło trzy dni, to były najdłuższe trzy dni, jakie pamiętam.

AP kupiłem na Steamie, Założenie konta na PayPal-u, przelew na konto Pay-Pal, kupno AP, ściągniecie i odpalenie gry. Wszystko trwało raptem 30 minut. 😀

Pradawni, pobłogosławcie informatyków za ich pracę.

W dniu 12.08.2013 o 18:28, FSEbola napisał:

w rzeczy samej i nie koniecznie PL moze byc nawet po hebrajsku 👽 najwazniejsze ze ma sie grę namacalnie

Namacalnie? Wyczuwasz palcami bity na płycie DVD? 😀

A jak trafisz na felerna płytę DVD, to będziesz miał namacalną zawieszkę na ścianę 😀

A podobno starzy ludzie lubią tradycyjne metody. Chyba nie jestem jednak taki stary na jakiego wyglądam 😀

PS. jak ktoś lubi pudełka, to mam kilka do sprzedania (Z X-ami) bo się kurzą na półce i miejsce zajmują.

W dniu 12.08.2013 o 18:52, BetonowaAnakonda napisał:

zapach płyty

zalatuje plastikiem.

ten wyraz dumy: Hej, ja kupiłem tę grę!

No i? Ja to mam już od dawna.

Wnukom pokażecie w co się kiedyś gra...

Dziadek, ale ty jesteś zacofany.

PS. to wszystko tak z przymrużeniem oka. Co by nikt nie brał tego do siebie. Każdy sobie kupi jak mu będzie pasowało.

W dniu 12.08.2013 o 18:57, Yacek napisał:

Namacalnie?....................jak ktoś lubi pudełka, to mam kilka do sprzedania (Z X-ami) bo się kurzą na półce i miejsce zajmują.........................to wszystko tak z przymrużeniem oka. Co by nikt nie brał tego do siebie. Każdy sobie kupi jak mu będzie pasowało.

Yacek bo widzisz.......... 😉 ........... z dobrą grą jest tak jak z dobrą książką, trzeba ją mieć na półce w swojej bibliotece 😉 a wersja elektroniczna/cyfrowa może być TYLKO uzupełnieniem 👽

W dniu 12.08.2013 o 19:09, BetonowaAnakonda napisał:

Panie! Możesz mi wszystko zarzucić ale dziadkiem jeszcze nie jestem...na pewno nie zacofanym!

Sam napisałeś "Wnukom pokażecie..." Ja odpowiedziałem jako ten wnuk. A ten "dziadek" to nie było wcale do ciebie. Prędzej ty możesz tak do mnie powiedzieć 😀

I jest to cena z 10% rabatem 😀

Info o sprzedaży X-Rebirth: http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=341133

X-Rebirth będzie dostępny:

- wersja cyfrowa (klucz Steam)

- wersja Box (tylko Niemcy)

- wersja kolekcjonerska (Anglia i Niemcy)

Ceny wersji:

Steam (z rabatem 10%) 44.99 EUR

Wersja Box 49,99 EUR

Wersja Kolekcjonerska 64,99 EUR (zawartość: DVD z grą, CD z soundtrackiem, Video DVD z materiałem filmowym oraz dodatkowy bonus, o zawartości którego Egosoft poinformuje wkrótce)