Spencer Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Witam!Czy możliwe jest usunięcie wcześniej przypisanej należności do danej fabryki? Chciałbym usunąć pare transporterów z kompleksu, tak aby wróciły mi do "tabelki" (mam wyłączoną widoczność przypisanych statków), a nie widzę takiej opcji. Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemniczy94 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Jest możliwość w poleceniach statku. Lecz nie pamiętam jak bo aktualnie nie pogrywam w "iksa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 W X-Reunion nie było takiej możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemniczy94 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Nie? a wydawało mi się że było. Może pomyliło mi się z czymś innymW każdym razie sorry za wprowadzenie w błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Oficjalny bonuspack do X3 Reunion dodaje polecenie "Usuń Stację". Znajduje się ono w poleceniach "pozostałych". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi