zamek9 Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Witam, nie działają mi od pewnego czasu te klawisze w grze przez Steam, społeczność w grze i zrzuty ekranu. W ustawieniach Steam mam to ustawione ale nic nie działa.Wie ktoś może dlaczego ?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Jakiś inny program siedzi w tray-u? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamek9 Opublikowano 28 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 No to mnie zabiłeś, wiem laik ze mnie ale cóż to tray ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shivon Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Prostokącik z zegarkiem i ikonkami w prawym dolnym rogu ekranu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamek9 Opublikowano 28 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Control Center, Kaspersky, GG, Vinamp ale wszystko to było wcześniej więc to na pewno nie od tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shivon Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 A masz obok strzałeczkę w górę? (Windows 7 & 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamek9 Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Dzięki juz problem rozwiązany, wychodzi że nie tylko trzeba było w ustawieniach Steam powłanczać wszystko ale i w bibliotece i wybraniu odpowiedniej gry odznaczyć "włącz dostęp do społeczności Steam w grze".Ta opcja jest nie tylko w głównym Steam " widok+ustawienia+w grze" ale dodatkowo trzeba było ją właczyć w danej grze czyli prawy klik myszy"właściwości+ogólne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi