zamek9 Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 Witam, nie działają mi od pewnego czasu te klawisze w grze przez Steam, społeczność w grze i zrzuty ekranu. W ustawieniach Steam mam to ustawione ale nic nie działa.Wie ktoś może dlaczego ?Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 Jakiś inny program siedzi w tray-u? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zamek9 Posted July 28, 2013 Author Share Posted July 28, 2013 No to mnie zabiłeś, wiem laik ze mnie ale cóż to tray ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shivon Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 Prostokącik z zegarkiem i ikonkami w prawym dolnym rogu ekranu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zamek9 Posted July 28, 2013 Author Share Posted July 28, 2013 Control Center, Kaspersky, GG, Vinamp ale wszystko to było wcześniej więc to na pewno nie od tego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shivon Posted July 29, 2013 Share Posted July 29, 2013 A masz obok strzałeczkę w górę? (Windows 7 & 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zamek9 Posted July 29, 2013 Author Share Posted July 29, 2013 Dzięki juz problem rozwiązany, wychodzi że nie tylko trzeba było w ustawieniach Steam powłanczać wszystko ale i w bibliotece i wybraniu odpowiedniej gry odznaczyć "włącz dostęp do społeczności Steam w grze".Ta opcja jest nie tylko w głównym Steam " widok+ustawienia+w grze" ale dodatkowo trzeba było ją właczyć w danej grze czyli prawy klik myszy"właściwości+ogólne" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts