LeWaR Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 Witam,pod adresem Mamut dostępny jest nowy serwis traktujący o grze X3: reunion i jego następcy X3: Terran Conflict. Zawiera Newsy, Download i parę innych ciekawych elementów. Pozwala na pełną współpracę z użytkownikami przy wprowadzaniu zawartości. Znaleźć tam można potrzebne skrypty i ciekawe statki do wprowadzenia do gry.Serwis jest świeży, bez własnego templata, treść jest uzupełniana na bieżąco, w miarę wolnego czasu.Zapraszam do odwiedzania i komentowania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soulldelsol Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 "Not found" faktycznie templat prymitywny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted September 12, 2008 Author Share Posted September 12, 2008 l zeżarło w adresie. Już poprawiłem ] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoyTass Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Niestety dalej "Not found""The requested URL /www.mamuthq.net.pl was not found on this server." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Poprawiłem adres, możesz wejść bez problemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimo2005 Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 Będzie jeszcze gdzieś biegał, czy zdechł na dobre?Pytam, bo fajny był; taki duży, miły i przyjazny Domena widzę na sprzedaż. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrozaksen Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 Chyba wyginął Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riess Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 Szkoda, miał sporo cennych pliczków. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gulip Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 też korzystałem i z chęcią bym korzystał dalej, piszcie jak można pomóc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riess Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Jeśli ktoś ma cenności, wrzucałym je na googledrive/dropboxa i linkował tutaj. To może być dobry półśrodek do czasu kiedy będzie można odpalić zamiennika dla Mamuta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hurtownik Posted November 29, 2017 Share Posted November 29, 2017 Co się dokładnie stało z www.mamuthq.net.pl? Ktoś coś wie? Ja też korzystałem i chciałbym się jakoś odwdzięczyć. Czy xudb.pl ma możliwość zrobienia działu download? Coś tam ciągnąłem z mamuta, może jeszcze siedzi na dyskach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrozaksen Posted December 1, 2017 Share Posted December 1, 2017 No stało się to, że domena nie była opłacona/hosting i wszystko przepadło 😞Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamael Posted December 9, 2017 Share Posted December 9, 2017 Panowie, czy można gdzieś znaleźć spolszczenie do Mapy Scropa do TC??? Bo widze że Mamut padł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hurtownik Posted December 10, 2017 Share Posted December 10, 2017 W dniu 9.12.2017 o 11:21, kamael napisał:Panowie, czy można gdzieś znaleźć spolszczenie do Mapy Scropa do TC??? Bo widze że Mamut padł W załączniku masz spolszczenie. Mam nadzieję, że załącznik zadziała.Mapa Scorpa 3577-L048.zip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamael Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 Dzięki pięknie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FSEbola Posted December 26, 2017 Share Posted December 26, 2017 a ma ktoś dostęp do reszty spolszczeń ? ....... tych co byly zamieszczone na mamuthq.net.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
valth Posted December 31, 2017 Share Posted December 31, 2017 Dołączam się do prośby wyżej. Zależało by mi na spolszczeniach X3 TC do Community Configuration Menu, Race Invasions, -Marine Repairs, NPC Bailing Addon, Salvage Command Suite. Z góry dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FSEbola Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 W dniu 31.12.2017 o 13:37, valth napisał:Dołączam się do prośby wyżej. Zależało by mi na spolszczeniach X3 TC do Community Configuration Menu, Race Invasions, -Marine Repairs, NPC Bailing Addon, Salvage Command Suite. Z góry dziękuję mam te spolszczenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moskit Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 Jeżeli Mamut już definitywnie padł i nie ma opcji na jego powrót, to może wrzućmy wszystkie spolszczenia modów jakie mamy do jakiejś ogólnodostępnej bazy (typu Nexus)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian_Wir Posted January 10, 2018 Share Posted January 10, 2018 WitamDawno mnie nie było a tu taka informacja Cóż, ślub i inne zajęcia nie pozwoliły mi na granie, ale teraz mogłem spokojnie wrócić do X3. A ponieważ mój sprzęt nie udźwignie nic powyżej X3R z XTM to na tym się zatrzymałem. Całe szczęście, że miałem kilka skryptów i XTMa na jakimś starym dysku.Gdyby ktoś potrzebował to do X3R mam BSE, SCS, Sector Takeover, Bank Teladii (to po ang), nvidium mines, jdk i asteroid relocator. Mam też spolszczenie do XTMa i bonus packa. A... no i mam Military Hud MkII i CombatMod2 (chyba tak to się nazywało). I wpis do rejestru dla X3 ze steama.Brakuje mi tylko mapy Scorpa po polsku, ma ktoś może? Bo ta angielska taka szara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riess Posted January 11, 2018 Share Posted January 11, 2018 Jakie rozmiary mają te pliki? Mamy server na 100gb, więc nie powinno być problemu włączyć wgrywanie załączników na nasze forum :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riess Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 Podbiłem limity wgrywania plików na forum, więc już powinno się dać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moskit Posted January 14, 2018 Share Posted January 14, 2018 Może załóżmy osobny wątek do tego, aby to jakoś wyglądało i można było w tym łatwo nawigować? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riess Posted January 14, 2018 Share Posted January 14, 2018 Pewnie. Mamy dedykowane działy "skrypty i mody", możnaby zakładać osobny temat dla każdej wrzutki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian_Wir Posted January 22, 2018 Share Posted January 22, 2018 Co mam wrzucam Może komuś się przyda. Gdyby ktoś miał mapę Scorpa dla wersji PL chętnie przygarnę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts