Jump to content

Mamut HQ już biega...

LeWaR
 Share

Recommended Posts

Witam,

pod adresem Mamut dostępny jest nowy serwis traktujący o grze X3: reunion i jego następcy X3: Terran Conflict. Zawiera Newsy, Download i parę innych ciekawych elementów. Pozwala na pełną współpracę z użytkownikami przy wprowadzaniu zawartości. Znaleźć tam można potrzebne skrypty i ciekawe statki do wprowadzenia do gry.

Serwis jest świeży, bez własnego templata, treść jest uzupełniana na bieżąco, w miarę wolnego czasu.

Zapraszam do odwiedzania i komentowania

• 8 years later...
  • 4 weeks later...
  • 9 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Witam

Dawno mnie nie było a tu taka informacja 🙁

Cóż, ślub i inne zajęcia nie pozwoliły mi na granie, ale teraz mogłem spokojnie wrócić do X3. A ponieważ mój sprzęt nie udźwignie nic powyżej X3R z XTM to na tym się zatrzymałem. Całe szczęście, że miałem kilka skryptów i XTMa na jakimś starym dysku.

Gdyby ktoś potrzebował to do X3R mam BSE, SCS, Sector Takeover, Bank Teladii (to po ang), nvidium mines, jdk i asteroid relocator. Mam też spolszczenie do XTMa i bonus packa. A... no i mam Military Hud MkII i CombatMod2 (chyba tak to się nazywało). I wpis do rejestru dla X3 ze steama.

Brakuje mi tylko mapy Scorpa po polsku, ma ktoś może? Bo ta angielska taka szara 🙁

• 2 weeks later...