LeWaR Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Witam,pod adresem Mamut dostępny jest nowy serwis traktujący o grze X3: reunion i jego następcy X3: Terran Conflict. Zawiera Newsy, Download i parę innych ciekawych elementów. Pozwala na pełną współpracę z użytkownikami przy wprowadzaniu zawartości. Znaleźć tam można potrzebne skrypty i ciekawe statki do wprowadzenia do gry.Serwis jest świeży, bez własnego templata, treść jest uzupełniana na bieżąco, w miarę wolnego czasu.Zapraszam do odwiedzania i komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulldelsol Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 "Not found" faktycznie templat prymitywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 12 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 l zeżarło w adresie. Już poprawiłem ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoyTass Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Niestety dalej "Not found""The requested URL /www.mamuthq.net.pl was not found on this server." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Poprawiłem adres, możesz wejść bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimo2005 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Będzie jeszcze gdzieś biegał, czy zdechł na dobre?Pytam, bo fajny był; taki duży, miły i przyjazny Domena widzę na sprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vrozaksen Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Chyba wyginął Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Szkoda, miał sporo cennych pliczków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulip Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 też korzystałem i z chęcią bym korzystał dalej, piszcie jak można pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Jeśli ktoś ma cenności, wrzucałym je na googledrive/dropboxa i linkował tutaj. To może być dobry półśrodek do czasu kiedy będzie można odpalić zamiennika dla Mamuta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hurtownik Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Co się dokładnie stało z www.mamuthq.net.pl? Ktoś coś wie? Ja też korzystałem i chciałbym się jakoś odwdzięczyć. Czy xudb.pl ma możliwość zrobienia działu download? Coś tam ciągnąłem z mamuta, może jeszcze siedzi na dyskach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vrozaksen Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 No stało się to, że domena nie była opłacona/hosting i wszystko przepadło 😞Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamael Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Panowie, czy można gdzieś znaleźć spolszczenie do Mapy Scropa do TC??? Bo widze że Mamut padł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hurtownik Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 W dniu 9.12.2017 o 11:21, kamael napisał:Panowie, czy można gdzieś znaleźć spolszczenie do Mapy Scropa do TC??? Bo widze że Mamut padł W załączniku masz spolszczenie. Mam nadzieję, że załącznik zadziała.Mapa Scorpa 3577-L048.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamael Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Dzięki pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSEbola Opublikowano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 a ma ktoś dostęp do reszty spolszczeń ? ....... tych co byly zamieszczone na mamuthq.net.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valth Opublikowano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Dołączam się do prośby wyżej. Zależało by mi na spolszczeniach X3 TC do Community Configuration Menu, Race Invasions, -Marine Repairs, NPC Bailing Addon, Salvage Command Suite. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSEbola Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 W dniu 31.12.2017 o 13:37, valth napisał:Dołączam się do prośby wyżej. Zależało by mi na spolszczeniach X3 TC do Community Configuration Menu, Race Invasions, -Marine Repairs, NPC Bailing Addon, Salvage Command Suite. Z góry dziękuję mam te spolszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Jeżeli Mamut już definitywnie padł i nie ma opcji na jego powrót, to może wrzućmy wszystkie spolszczenia modów jakie mamy do jakiejś ogólnodostępnej bazy (typu Nexus)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian_Wir Opublikowano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 WitamDawno mnie nie było a tu taka informacja Cóż, ślub i inne zajęcia nie pozwoliły mi na granie, ale teraz mogłem spokojnie wrócić do X3. A ponieważ mój sprzęt nie udźwignie nic powyżej X3R z XTM to na tym się zatrzymałem. Całe szczęście, że miałem kilka skryptów i XTMa na jakimś starym dysku.Gdyby ktoś potrzebował to do X3R mam BSE, SCS, Sector Takeover, Bank Teladii (to po ang), nvidium mines, jdk i asteroid relocator. Mam też spolszczenie do XTMa i bonus packa. A... no i mam Military Hud MkII i CombatMod2 (chyba tak to się nazywało). I wpis do rejestru dla X3 ze steama.Brakuje mi tylko mapy Scorpa po polsku, ma ktoś może? Bo ta angielska taka szara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Jakie rozmiary mają te pliki? Mamy server na 100gb, więc nie powinno być problemu włączyć wgrywanie załączników na nasze forum :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 13 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Podbiłem limity wgrywania plików na forum, więc już powinno się dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Może załóżmy osobny wątek do tego, aby to jakoś wyglądało i można było w tym łatwo nawigować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Pewnie. Mamy dedykowane działy "skrypty i mody", możnaby zakładać osobny temat dla każdej wrzutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian_Wir Opublikowano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Co mam wrzucam Może komuś się przyda. Gdyby ktoś miał mapę Scorpa dla wersji PL chętnie przygarnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi