Ivo Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Postanowiłem wrócić do tej gry i mam duży problem. Otóż mój Hyperion przestał reagować na polecenia autopilota. Jest potwierdzenie, po czym statek staje i zero ruchu. Może ktoś miał kiedyś taki problem. Z innymi statkami takich problemów nie ma (gram czysta grą bez skryptów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteropeter Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 A czy ten statek ma przypisane jakieś inne statki do skrzydła, lub jest ustawiony jako baza? Reset tych ustawień może pomóc. A przynajmniej tak mi się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivo Opublikowano 30 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Nie ma bazy i nie ma skrzydeł. Jak mu wydaję rozkazy z innego statku to reaguje poprawnie, ale jak go pilotuje, to jest autopilot włączony i guzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteropeter Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Hmm, to nie mam pojęcia. Sprzedać ten i poszukać nowego Hypka, to chyba najrozsądniejsze wyjście. Gorzej jeżeli i to nie zadziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivo Opublikowano 30 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 wróciłem do starego zapisu - 2h w plecy ale autopilot działa. Oby tak zostało, wcześniej taka sytuacja się nie zdarzyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteropeter Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Dwie godziny? To widać bardzo ci na tym hypku zależało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivo Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Hypek w TC to całkiem niezły statek, a czasu mi szkoda bo musze zebrać jeszcze 30T mikrochipów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteropeter Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 To powodzonka życzę. Niech moc... ee, niech mikroczipy będą z tobą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 W dniu 30.06.2013 o 16:18, Ivo napisał:Nie ma bazy i nie ma skrzydeł. Jak mu wydaję rozkazy z innego statku to reaguje poprawnie, ale jak go pilotuje, to jest autopilot włączony i guzikA może był bazą dla jakiegoś statku. Choć to nie jest wymagane. Wystarczyło, aby jakiś twój statek miał rozkaz Zadokuj do lub Leć za i wskazanego Hyperiona, aby on zachowywał się dziwnie na autopilocie (zatrzymywał się). Czasem też może taka sytuacja wystąpić przed dokowaniem do stacji lub pod brama skokową. Mogłeś spróbować wyskoczyć z sektora i zobaczyć jak będzie w innym. Czasem też wydane przez przypadek jakieś polecenie, może powodować taki problem, wtedy najlepiej zresetować polecenia wydając komendę "Brak". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Wiem znowu ja, problem mam z X3: Time Of The Truth v1.1pobrałem za instalowałem i odpalam gre wczytuje gre i buuum wyskakuje " Error loading sevegame, may be corrp! seve\X13. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Po instalacji moda musisz rozpocząć nową grę, savy sprzed instalacji (z czystej gry) nie będą działały. Tak jest w przypadku większości modów, szczególnie tych zmieniających bardzo wiele w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi