Yacek Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Mod Realspace Visual Enhancement of Skies, Nebulae and Planets jest modem graficznie poprawiającym gwiazdy, mgławice i planety we wszystkich sektorach gry TC. Od wersji 1.01 kompatybilny jest również z AP.Oto kilka przykładów:Więcej screenów znajduje się w temacie moda na forum Egosoftu (link powyżej w nazwie moda).Mod dostępny jest w formacie .rar po rozpakowaniu otrzymamy dwa pliki (cat i dat).Autor moda zaleca instalację w poprzez przekopiowanie tych plików do katalogu mods ( w AP będzie to addon/mods) i wybraniu tego moda w pierwszym oknie po uruchomieniu gry, w opcji "Wybierz pakiet modyfikacji".Ja zainstalowałem go jako fake patch, czyli dodałem pliki moda jako kolejne (o najwyższym numerze) pliki cat/dat w katalogu głównym gry (gram w AP więc w katalogu addon).Moda używam wraz z modem XRM, z którym jest on kompatybilny, zarówno z wersją TC jak i AP. Choć nie wiem jak będzie z AP 3.0 (chodzi o nowy sektor dodany przez patch 3.0).Mod jak dla mnie jest o wiele lepszy niż IE, który uważam za bardzo kolorowy. Do tej pory grałem w XRM z Backgrounds Pack, który o wiele lepiej pasował mi do XRM.Realspace nie jest tak kolorowy jak IE, a efekty planet i gwiazd są naprawdę piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BetonowaAnakonda Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Czy to są tła ruchome? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 W dniu 2.06.2013 o 11:41, BetonowaAnakonda napisał:Czy to są tła ruchome?Tak jak w vanilli. Mod W dniu 2.06.2013 o 11:11, Yacek napisał:...jest modem graficznie poprawiającym gwiazdy, mgławice i planety we wszystkich sektorach gry TC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi