piotr111 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Jak w temacie gdzie można dostać? a może ktoś już zrobił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Wymagania otrzymania zaproszenia do fabuły Ciemne Interesy:- Wysoka ranga u Splitów.- Posiadanie UFJD- Zakończone fabuła HUB lub Luźne Zakończenie.Wymagania otrzymania zaproszenia do fabuły Kłopoty Korporacji:- Ranga handlowa 15- Posiadanie UFJD- Zakończone fabuła HUB lub Luźne Zakończenie.Fabuła Przełamanie Barier rozpoczyna się w trakcie fabuły Kłopoty Korporacji (gdzieś w 7-8 misji). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczekan Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Co to za skrót UFJD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Unfocussed jumpdrive - rozproszony napęd skokowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivo Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Są trzy nowe opcje startowePodróżnik z Aldrina - bez fabuły, ruszasz w świat mając u wszystkich dobrą reputacjęZagubiony Lar - nie wiem, jak to ugryść. Startujesz w transportowcu z pasażerami rodu królewskiego w środku wrogiego sektora, próbowałem parę razy ale dotarcie do jakijkolwiek bramy graniczy z cudem.Świadek Gonerów ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 W dniu 23.05.2013 o 15:21, Ivo napisał:Są trzy nowe opcje startoweNie nowe, tylko ponownie odblokowane, opcje te były w TC.W dniu 23.05.2013 o 15:21, Ivo napisał:Podróżnik z Aldrina - bez fabuły, ruszasz w świat mając u wszystkich dobrą reputacjęBez głównej fabuły AP (argońskiej), pozostałe fabuły są dostępne, tak jak na wszystkich innych opcjach startowych (oprócz "własna gra")W dniu 23.05.2013 o 15:21, Ivo napisał:Zagubiony Lar - nie wiem, jak to ugryść.Nie gryź, czytaj Encyklopedię: http://xudb.pl/topic/1856-encyklopedia-uniwersum-x/page__view__findpost__p__30256Rasa Boroni, sekcja Biologia i anatomia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 W dniu 23.05.2013 o 15:21, Ivo napisał:Zagubiony Lar - nie wiem, jak to ugryść. Startujesz w transportowcu z pasażerami rodu królewskiego w środku wrogiego sektora, próbowałem parę razy ale dotarcie do jakijkolwiek bramy graniczy z cudem.Kwestia szczęścia. Przy którymś starcie uda Ci się trafić na taki układ statków który pozwoli się przedrzeć od bramy do bramy. Warto przy tym używać napędu bocznego w roli 'dopalacza'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivo Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Pewnie nie mam cierpliwości, próbowałem z dwadzieścia razy i kicha . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 W dniu 23.05.2013 o 18:44, Ivo napisał:Pewnie nie mam cierpliwości, próbowałem z dwadzieścia razy i kicha .No to zagraj na innym profilu. Po co się męczysz?PS. temat jest o nowych fabułach, nie profilach startowych. Trzymajmy się tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivo Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 W fabule "Między młotem a kowadłem" gdzie można uzyskać konsultacje górnicze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Jeśli dobrze pamiętam to w HQ NMMC w sektorze PTNI Headquarters. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivo Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Zgadza się, wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bru00 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 W dniu 22.05.2013 o 20:15, Yacek napisał:Wymagania otrzymania zaproszenia do fabuły Ciemne Interesy:- Wysoka ranga u Splitów.- Posiadanie UFJD- Zakończone fabuła HUB lub Luźne Zakończenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bru00 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Witam,chciałbym dopytac o UFJD (z fabuły Gonerów) i misję HUB - myślałem, że są niedostępne w AP. Czy jestem w błędzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 W dniu 8.01.2014 o 20:17, bru00 napisał:Czy jestem w błędzie?I tak i nie.Fabuły znane z TC nie są dostępne w AP (mowa o czystym AP).Natomiast są inne, nowe fabuły, które umożliwiają zdobycie UFJD i HUB. Fabuły te zostały dodane patchem 2.0 http://xudb.pl/topic/2326-patche-dla-ap/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bru00 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 W dniu 8.01.2014 o 20:27, Yacek napisał:I tak i nie.Fabuły znane z TC nie są dostępne w AP (mowa o czystym AP).Natomiast są inne, nowe fabuły, które umożliwiają zdobycie UFJD i HUB. Fabuły te zostały dodane patchem 2.0 http://xudb.pl/topic/2326-patche-dla-ap/Dzięki za szybką odpowiedź. Wróciłem po długiej przerwie do X3 i jeszcze nie ogarniam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian327d Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Witam, a jakie wymagania są do fabuł PHQ i HUB? W którym momencie kończy się fabula Kłopoty Korporacji? (Właśnie zbudowałem splickie kryształy za akcje) i jak zdobyć Napęd Rozproszony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 http://xudb.pl/topic/2351-fabula-koniec-czy-co/page__view__findpost__p__38542Kłopoty Korporacji kończą się gdy dostaniesz korporacyjna HQ.Rozproszony Hipernaped otrzymujemy po skończeniu Teladianskiej fabuły PHQ.Jeśli grasz z modem XRM to raczej zapomnij o skończeniu Kłopotów Korporacji. W pewnym momencie fabuły przestaniesz dostawać kolejne zlecenia. Ja tak miałem kilka razy, pisali też o tym inny gracze w temacie moda na forum egosoftu.Wyskrobane Tapatalkiem na desce do krojenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack732 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 1 . Witam serdecznie Piszę bo potrzebuję pomocy w Misji "kłopoty korporacji" .Potrzebuję pomocy w odszukaniau " Chu t'Ztk" - Odzyskanie akcji .chodzi o podrzucenie 25 szt. gwiezdnej wódki przelecialem cały sektor profil center alfa i nie mogę znaleść. dzięki za pomoc2. Będąc w trakcie misji "Polowanie na skarby" utraciłem dostęp do HUB w misji "odwieczni wrogowie" wie ktoś jak mi pomóc .( mam podłączyć sektor zyarth's stand ale nie mam dostępu do HUBa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Zależnie od profilu startowego pomagamy innej korporacji, z inną jej lokalizacja. To samo dotyczy lokalizacji stacji z misji fabuły. Musisz szukać do skutku.Wyskrobane Tapatalkiem na desce do krojenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack732 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack732 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Nie stety nie znalazłem czego szukalem - trudno . Mam jeszcze jedno pytanie czy można zacząć inne misje ? bo ja nie mam nic żadnej wojny między nacjami , z xenami czy khak nic jeśli ktoś wie co może być nie tak niech napisze . dziękips rozpocząłem grę jako goner , latam kariudo jako najsiniejszy statek 12 stacji połaczonych w jedno i główną kwaterę więc nie wiem czy to wszystko co można zrobić w tym modzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack732 Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Witam wszystkich którzy robili tę misję .Muszę znaleść Chu t'Ztk , przeleciałem cały sektor profit center alfa i nie znalazłem . Chyba że szukam w złym sektorze , jeśli ktoś może pomóc bedę wdzięczny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 1. Pytanie już zadales na forum, dostałem odpowiedź, przeczytaj ją że zrozumieniem jeszcze raz, a nie zakladaj nowego tematu z tym samym pytaniem. To nic nie da, bo bardzo dużo w tej fabułę jest losowe. Ty masz szukać stacji w sektorze Profit Center Alfa, ktoś inny w innym, zależy to od tego co pisalem poprzednio. Ja np. Miałem stację w jednym z sektorów ziemian.2. Zainstaluj sobie lepiej mapę Scorpa, zaktualizuj dane dla mapy i sprawdź czy nie ma w sektorze jakiejś stacji, której nie znalazłes. Zdaje się że skrypt tej misji tworzy stację gdzieś daleko od środka sektora i płaszczyzny ekliptyki.3. Posty przeniesione do starego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi