Jump to content

Misje Bojowe i Remont + zmiana sektora

HYZIO
 Share

Recommended Posts

Patrzałem na tematy, ale nie znalazłem odpowiedzi, jeśli jest to przepraszana, ale nie zauważyłem.

Pytanie dotyczy tego czy mogę w trakcie takiej misji Z BBS wylecieć jednego sekta do innego w celu dokonania napraw.? Bo np Ostatnio odebrałem dwie takie misje na raz ( z 52 takich samych dotyczących tego samego w tym samym miejscu i czasie ) komunikat skierował mnie do Thyn`s Abyss, że tam są siły Xenon na początek wziąłem na pierwszy ogień K z M3 od Teladian, a po jego rozwaleniu miałem zamiar wsiąść drugiego K na ruszta, ale między czasie zostałem trochę poturbowany przez jednostki typu Myśliwce, bo się przypałętał aby pomóc temu K to zmusiło mnie do lotu do sąsiedniego układu w cel naprawy poszycia i skoku do Paradn w celu uzupełnienia zniszczonego systemu dokującego, po czym powróciłem do sektora, w którym toczyła się walka .

Pytanie brzmi czy mogę wo gule lądować podczas takich misji, bo tak z jednej misji dostałem komunikat o zakończeni, ale z 2 już nie mogłem się doczekać takowego.

Podsumowując w skrócie czy A) mogę lądować w trakcie misji bojowych B czy można wylecieć z obszaru działań i wrócić do niego nie zawalając misji.

Acha jak powiedzieć jednostką, które SI gry przysyła do walki z Flota Xenon aby się odsunęli od statku, do którego strzelam pytam, bo do K walę z Kombinacji Działko Jonowe Działko Jonowe, a potem Działko Jonowe i GFU alfa co bardzo szybko neutralizuje wrogi Niszczyciel permanentnie , no, ale niestety tamte jednostki, kiedy się wleką za takim K twierdzą ze wale w nich