Jump to content

patch 1.3

piotr111
 Share

Recommended Posts

• 5 weeks later...
W dniu 11.03.2013 o 22:56, piotr111 napisa艂:

Jak odcyfruje bukwy 馃榿 to wrzuce patch notes.

Wiele nie trzeba by艂o t艂umaczy膰:

Zmiany w wersji 1.3:

- nowe rozwi膮zania dla Platform Bojowych gracza w walkach OOS

- pe艂ne t艂umaczenie na j臋zyk niemiecki

- poprawione drobne b艂臋dy

Reszta opcji moda TOTT jest taka sama jak w wersji 1.0

• 1 year later...
W dniu 10.04.2013 o 16:42, Yacek napisa艂:

Reszta opcji moda TOTT jest taka sama jak w wersji 1.0

Skoro zmiany s膮 tak niewielkie, to wyb贸r wersji nie robi r贸偶nicy. Zainstalowa艂em TOTT 1.3, a tam znalaz艂em:

1. Mini Quest Terrans - zaproszenie otrzymamy przy pierwszym dokowaniu do stacji Terran (chyba by艂 ju偶 w wersji 1.2)
  1. Corruption: A Crime Story - zaproszenie po wykonaniu fabu艂y terra艅skiej z podstawki
  1. w Ustawieniach Sztucznej Inteligencji dodano opcj臋 wy艂膮czenia autodestrukcji statk贸w Staro偶ytnych - reputacj臋 u Staro偶ytnych nale偶y podnie艣膰 na +4

Brak polskiej wersji plik贸w 3249, 3270, 3271

Jest te偶 par臋 b艂臋d贸w, ale to ju偶 inna historia

W dniu 18.04.2014 o 20:14, wazab napisa艂:

Brak polskiej wersji plik贸w 3249, 3270, 3271

Mam te pliki po polsku wi臋c jak kto艣 potrzebuje to mog臋 podes艂a膰, mail na PW bo robi臋 aktualnie spolszczenie do Combo Moda pod TOTT i akurat ju偶 te pliki przet艂umaczy艂em.

Pod tym linkiem mo偶na zobaczy膰 co Combo mod oferuje niestety po rosyjsku 馃槢 http://www.des-studio.su/viewtopic.php?t=11

W dniu 18.04.2014 o 21:19, Bell napisa艂:

Mam te pliki po polsku wi臋c jak kto艣 potrzebuje to mog臋 podes艂a膰

A nie mo偶esz wrzuci膰 na Mamuta? Dodasz te pliki do plik贸w z poprzedniej wersji i wrzucisz jako wersj臋 1.3 t艂umaczenia.

PS. wersja 1.3 TOTT jest wersj膮 beta.

• 5 months later...

Mam taki problem. Mam wersj臋 gry 3.2 (dok艂adnie 3.2c na Steam) i zainstalowa艂em TOTT v1.1 i nast臋pnie patch TOTT v1.2. Gdy uruchamiam gr臋, to w menu g艂贸wnym pokazuje mi si臋, 偶e mam wersj臋 gry 3.1 a TOTT w wersji 1.3. Ponadto napis TOTT jest na czerwono. Mia艂em do tej pory tylko jedn膮 sytuacj臋 w kt贸rej gra si臋 crashowa艂a, ale chcia艂bym raczej nie mie膰 "rozgrzebanej" gry z modem. Jakie艣 pomys艂y dlaczego gra takie informacje wy艣wietla?

Rozwi膮zanie jest bardzo proste:

To co gra wy艣wietla na ekranie startowym (teksty) pochodzi z pliku 0002-L048.xlm, kt贸ry znajduje si臋 w katalogu t.

Mod TOTT ma w艂asny plik 0002, w kt贸rym dodano informacje o zainstalowanym modzie i jego wersji. Pobieraj膮c i instaluj膮c t艂umaczenie moda TOTT doda艂e艣 r贸wnie偶 zmodyfikowany plik 0002. T艂umaczenie TOTT powsta艂o, kiedy aktualn膮 wersj膮 gry by艂a wersja 3.1 dlatego tak膮 ci wy艣wietla. T艂umaczenie zosta艂o zaktualizowane dla TOTT v. 1.3 dlatego mimo i偶 zainstalowa艂e艣 tylko patch 1.2 wy艣wietla ci 1.3. Napis TOTT jest czerwony, bo tak zosta艂 sformatowany ten tekst w pliki 0002.

Podsumowuj膮c, wszystko jest OK, to co si臋 tam wy艣wietla nie ma 偶adnego wp艂ywu na gr臋, wa偶ne, 偶e ty wiesz jak膮 masz wersj臋 gry i moda.

Wyskrobane Tapatalkiem na desce do krojenia.

• 2 years later...