piotr111 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 http://www.elite-games.ru/conference/viewtopic.php?t=54123&sid=a5584aa59773bd95ec5f8860ed5f95c5Jak odcyfruje bukwy to wrzuce patch notes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 W dniu 11.03.2013 o 22:56, piotr111 napisał:Jak odcyfruje bukwy to wrzuce patch notes.Wiele nie trzeba było tłumaczyć:Zmiany w wersji 1.3:- nowe rozwiązania dla Platform Bojowych gracza w walkach OOS- pełne tłumaczenie na język niemiecki- poprawione drobne błędyReszta opcji moda TOTT jest taka sama jak w wersji 1.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr111 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Dziękuję Yacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wazab Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 W dniu 10.04.2013 o 16:42, Yacek napisał:Reszta opcji moda TOTT jest taka sama jak w wersji 1.0Skoro zmiany są tak niewielkie, to wybór wersji nie robi różnicy. Zainstalowałem TOTT 1.3, a tam znalazłem:Mini Quest Terrans - zaproszenie otrzymamy przy pierwszym dokowaniu do stacji Terran (chyba był już w wersji 1.2)Corruption: A Crime Story - zaproszenie po wykonaniu fabuły terrańskiej z podstawkiw Ustawieniach Sztucznej Inteligencji dodano opcję wyłączenia autodestrukcji statków Starożytnych - reputację u Starożytnych należy podnieść na +4Brak polskiej wersji plików 3249, 3270, 3271Jest też parę błędów, ale to już inna historia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bell Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 W dniu 18.04.2014 o 20:14, wazab napisał:Brak polskiej wersji plików 3249, 3270, 3271Mam te pliki po polsku więc jak ktoś potrzebuje to mogę podesłać, mail na PW bo robię aktualnie spolszczenie do Combo Moda pod TOTT i akurat już te pliki przetłumaczyłem.Pod tym linkiem można zobaczyć co Combo mod oferuje niestety po rosyjsku http://www.des-studio.su/viewtopic.php?t=11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 W dniu 18.04.2014 o 21:19, Bell napisał:Mam te pliki po polsku więc jak ktoś potrzebuje to mogę podesłaćA nie możesz wrzucić na Mamuta? Dodasz te pliki do plików z poprzedniej wersji i wrzucisz jako wersję 1.3 tłumaczenia.PS. wersja 1.3 TOTT jest wersją beta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bell Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 W dniu 22.04.2014 o 08:17, Yacek napisał:A nie możesz wrzucić na Mamuta?Nie mam bladego pojęcia jak;]http://sendfile.pl/204389/TOTT_1.3_beta.7z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geralt_Bialy_Wilk Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Mam taki problem. Mam wersję gry 3.2 (dokładnie 3.2c na Steam) i zainstalowałem TOTT v1.1 i następnie patch TOTT v1.2. Gdy uruchamiam grę, to w menu głównym pokazuje mi się, że mam wersję gry 3.1 a TOTT w wersji 1.3. Ponadto napis TOTT jest na czerwono. Miałem do tej pory tylko jedną sytuację w której gra się crashowała, ale chciałbym raczej nie mieć "rozgrzebanej" gry z modem. Jakieś pomysły dlaczego gra takie informacje wyświetla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Rozwiązanie jest bardzo proste:To co gra wyświetla na ekranie startowym (teksty) pochodzi z pliku 0002-L048.xlm, który znajduje się w katalogu t.Mod TOTT ma własny plik 0002, w którym dodano informacje o zainstalowanym modzie i jego wersji. Pobierając i instalując tłumaczenie moda TOTT dodałeś również zmodyfikowany plik 0002. Tłumaczenie TOTT powstało, kiedy aktualną wersją gry była wersja 3.1 dlatego taką ci wyświetla. Tłumaczenie zostało zaktualizowane dla TOTT v. 1.3 dlatego mimo iż zainstalowałeś tylko patch 1.2 wyświetla ci 1.3. Napis TOTT jest czerwony, bo tak został sformatowany ten tekst w pliki 0002.Podsumowując, wszystko jest OK, to co się tam wyświetla nie ma żadnego wpływu na grę, ważne, że ty wiesz jaką masz wersję gry i moda. Wyskrobane Tapatalkiem na desce do krojenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geralt_Bialy_Wilk Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Dzięki za szczegółowe wyjaśnienie. Dobrowolnie nie instalowałem żadnego tłumaczenia, chyba, że te exeki z forum egosoftu już takowe zawierają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 A w jaką wersję językową gry grasz?Od wersji 1.1 mod TOTT posiada w instalce pliki polskiego tłumaczenie.Wszystko opisane w odpowiednich tematach na forum.Wyskrobane Tapatalkiem na desce do krojenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geralt_Bialy_Wilk Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Używam domyślnego języka ze steam - angielskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 No to plik angielski jest taki sam jak PL.Wyskrobane Tapatalkiem na desce do krojenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIRE Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Jest wersja 1.4 a w czerwcu wyszło 1.5.Wróciłem do X3 po 5 latach i nadal cieszy ta gra porzucając WoW nawet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi