czybit Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Cześć, przekopałem trochę forum i znalazłem parę informacji jakie kompleksy i fabryki są opłacalne ale nie konkretnie to co by mnie interesowało. Chciałbym was zapytać jaką legalną inwestycje a konkretnie jaki kompleks warto rozkręcić w strefie Argonów? W TC gram dopiero od paru tygodni i głównie właśnie u Argonów bo znam dobrze ich sektory. Więc ile bym potrzebował kasy i jaki kompleks będzie najbardziej opłacalny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peroox Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Może nie będę oryginalny, ale musisz zobaczyć czego nie ma w okolicznych fabrykach. Czasem Wytwórnie Steków(czy jak one tam mają), nie posiadają pszenicy, bo ta jest transportowana z oddalonych fabryk, a ty możesz je zaopatrywać ze swojego kompleksu, który z czasem rozbudujesz.Powiedz tylko jeszcze w jakich sektorach się kręcisz, bo Argoni są skupieni w okół Argon Prime i Omicron Lyrea. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Poszukaj wątek handlowo-produkcyjny.Albo zajrzyj tu: http://xudb.pl/topic/106-watek-handlowo-produkcyjny/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czybit Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Przejrzałem tamte tematy ale nie znalazłem większych konkretów poza paroma przydatnymi wskazówkami.A co do pytania Perooxa to jestem u tych Argonów przy Argon Prime. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 W dniu 15.02.2013 o 14:07, czybit napisał:Przejrzałem tamte tematy ale nie znalazłem większych konkretów poza paroma przydatnymi wskazówkami.A co do pytania Perooxa to jestem u tych Argonów przy Argon Prime.Podstawowe wyposażenie statków i towary 'przemysłowe' sprzedają się w większości bardzo dobrze, wystarczy ustawić cenę sprzedaży o 1 oczko poniżej średniej i kupcy npc będą sami po nie przylatywać. Kilka konkretów: tarcze 1MJ, rakiety moskito, satelity zwykłe i zaawansowane, tuby kwantowe, mikrochipy, części komputerowe. Żywność także sprzedaje się dobrze, ale fabryki najlepiej jest umieścić blisko skupiska stacji które jej potrzebują i sprzedawać towar własnymi statkami (z pomocą przedstawiciela handlowego) aby zmaksymalizować zyski.Gwiezdna wódka i teladihuana sprzedają się praktycznie zawsze, trzeba tylko wybrać dla ich fabryk odpowiednie miejsce, bo towary te są nielegalne u większości ras. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czybit Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Aha, dobra to ostatnie pytanko, bo wlatując do sektora Ring Moon gdzie było od cholery hodowli i smażalni po steki, zauważyłem ,że wszystkie budowle poza bramami zniszczyli Paradiańskie siły zbrojne, i jeżeli ja np. wybudował bym jakiś kompleks na terenie argonów to ich wrogowie by mi to niszczyli? Czy to tylko zależy od moich stosunków z daną frakcją ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 To zależy od reputacji jaką bedziesz miał u danych ras ( w tym wypadku u paradian ) jeśli masz u nich ujemną to niestety musisz ją podnieść . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi