HYZIO Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Witam otóż tak po pierwszym uruchomieni X Tension w dzienniku zauważyłem wpis :Found area dominated, by argon co znaczy znajdź strefę dominacji argonu, tylko że Argon Prime to chyba stolica tej strefy, bo tam się zaczyna gra . Czy ten wpis jest jakoś powiązany z Fabuła ,czy dodatek ( X Tension ) ma Fabułę tak jak to było w X - Beyond the Frontier czy składa się wyłącznie z niezależnych od siebie misji. Pytam, bo z tego co widzę w X Tension pilotem jest Brennam, czyli ta sama osoba co w Beyond the Frontier .(korygowane na http://www.przecinki.pl/analiza ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BetonowaAnakonda Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 To oznacza że po prostu znalazłeś się na terenie argonów ^^. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HYZIO Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Tak to zrozumiałe .Drugie pytanko jak tu jest z cenami, tzn czy są one dynamiczne jak w X - Beyond the Frontier czy stałe jak np. X3 Terran Conflict . Jak w X BF sprzedaje np Cewki energetyczne i trochę poczekam aż ich będzie mało alb wręcz się skończą to, wtedy widzę ze ich cena się zmieni z np 15 do 26 cr a w X3TC ta cena będzie w danym kompleksie stał niezależnie czy będzie ich tam mało czy dużo i che zapytać jak tu jest z tymi cenami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BetonowaAnakonda Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Zmieniają się w zależności od ilości towaru w magazynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Cena się zmienia, nawet w TC i w AP itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HYZIO Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 hmm wydawało mi się że w TC jak zadokowałem do stacji i czekałem to cena i tak była stała ale może masz racje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 We wszystkich grach z serii X ceny są dynamiczne i zmieniają się w zależności od ilości towaru w magazynie. Jeśli zadokowałeś do stacji i czekałeś parę minut to się nie dziw, bo ceny aż tak dynamiczne nie są. Każda fabryka ma określony czas wytwarzania produktu, do tego potrzebuje surowców itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centaur045 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Jak pamiętam, to ceny były automatyczne. Ale w swoich stacjach trzeba było sobie ustawiać. Daawno w to nie grałem. Ciekawe, czy Ego posiada jeszcze w magazynach wersję angielską Golda. Dla mnie to była fajna ciekawostka zaraz po uwcześniejszym graniu w demo XBTFa z CD Action w roku 1989. Bo w 2002, miałem już Golda w wersjach angl. i niem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Każde wydanie zawiera w sobie eng... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centaur045 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Nie byłbym taki pewien. Ego wystawiało na początku po niemiecku. Dopiero pòźniej była angielska. No chyba że faktycznie jak mòwisz wersja Golda była zaròwno angielska-będąc niemiecką, jak i na odwròt. To ja wtedy niepotrzebnie od nich kupowałem dwa razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi