Anonimowy Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Z poniedziałku na wtorek przestała działać strona http://www.mamuthq.net.pl/Wyskakuje komunikat:" Database error: Cannot establish connection. "Czy ktoś wie coś o tej awarii?Poza tą stroną, innej, na której mógłbym znaleźć np. spolszczenia nie udało mi się namierzyć, a właśnie zrobiłem świeżą instalację gry i tęsknię za plikami z mamuta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Jak tylko LeWaR się pojawi, zajmie się problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 O f..., nie zauważyłem, zaraz poprawiam.[EDIT]Już poprawione. Testuję nową wersję MemHT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nawra Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Już śmiga ślicznie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 mamut /m5 -< tu jest nowa wersja RC Mamuta. Narazie pustawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi