facemob Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Witam jestem MArcin z Poznania Za małolata grałem w privatera a ostatnio powracam do gier kosmicznych Dzis zakupilem w media za 25 zeta X ANTOLOGY wszystkie części prócz AP. KUpilem także ARMADE 2526 Grał ktos może w to? tylk o9 zeta wiec wziąłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Witaj.AP kupisz tylko na Steamie: http://xudb.pl/topic/2120-faq-x3-ap/ przeczytaj kilka ostatnich postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Witam na pokładzie. Na steamie wziąłem wczoraj Endless Space za 11 euros.. Promocje jakąś dali.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
facemob Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 i jak fajne? bo się czaje też na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Inne niż zazwyczaj. Trzeba również sporo ogarnąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Witaj na froum Marcin PS: Co do tego Endless Space to ogólnie gierka fajna, zajmująca dużo czasu. Może dlatego, że to gra strategiczna. Szkoda tylko, że growe giganty przyćmiły premierę tej gry. Tutaj masz dosyć dużo przedstawionych informacji na temat Endless Space. Ciekawy materiał, zachęcił mnie do kupna.http://www.youtube.com/watch?v=cUtDsI9sf0M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Również witam na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyprioniusz Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Dla mnie Endless Space troszeczkę za prosta jest Mnogość opcji, możliwych ustawie pojedynczej rozgrywki to nawet fajna sprawa, ale sama gra jest prosta... Aczkolwiek sporo się dzieje, jak na najwyższym poziomie trudności wybierze się jedną z mniejszych galaktyk, średnią planet na system ustawi się na jak najniższą i dorzuci do tego kilka cywilizacji Sieczka niezła i ciężko się rozwinąć, ale pomijając takie skrajne sytuacje, to ogólnie raczej gra o charakterze relaksacyjnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 300-400 tur i po grze, trochę krótko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zależy ile się gra dziennie i ile mu średnio tura zajmuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi