littlekiller Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 WitamW momencie, gdy to piszę, gra mi się pobiera (free2play) i w związku z tym pytanie: grał już ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakal Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Ja miałem przyjemność grac od 5 miesięcy . Gra taka sobie, fajna jeśli chodzi o skale ale szybko się nudzi gdyż nie ma jako takiego celu długofalowego. jedyna opcja to znaleźć sobie jakaś ekipę min 50ppl, Wtedy gra nabiera rumieńców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medyk Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Zainteresowano mnie. Właśnie pobieram na steam. BF3 troszkę mnie znudził, nie podoba mi się pozatym sztuczny realizm nastawiany na dynamike. BF3 też niema jakiegoś celu w sumie.W Planetside 2 powalił mnie ogrom mapy. Wreszcie będzie można poszaleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
littlekiller Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Brak celu długofalowego może być też zaletą, bo nie ma ograniczeń, osobiście bardzo polubiłem parkour z jetpackiem po wrogich bazach i późniejszą zabawę w assasyna Szkoda tylko, że jestem skazany na bezużyteczne strzeladło, a odblokowane nowego to baaaardzo odległa perspektywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Grałem ale przestałem, bo nie miałem z kim grać Jakby coś to zawsze można zebrać ekipę i pobawić się w partyzantów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medyk Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Server: MalloryNick: MountainerStrona: Niebiescy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
littlekiller Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Serwer: CobaltNick: ten sam z "pl" na końcuNacja: Vanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Server: MalloryNick: LannmasterStrona: Niebiescy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Server: MalloryNick: AlarmoStrona: Niebiescygram od 2 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyprioniusz Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Gram na serwerze Mallory pod zangielszczonym nickiem z forum (bez "z" na końcu ) po stronie czerwonych. Mam jednakże problem (z tego, co wiem, parę osób również go ma), mianowicie gra po kilkunastu minutach gry wyłącza się. Z tym czasem różnie bywa. Wczoraj pierwszy raz wyłączyła się po dwóch godzinkach, po czym grać już się praktycznie nie dało, ze względu na częstotliwość występowania awarii, dziś po 30 minutach, później po 10 i mi się grać odechciało... Aczkolwiek gra do gustu mi przypadła i chciałbym czasem z kimś pograć, zatem gdyby ktoś doszedł do tego, co jest nie tak, proszę o kontakt (ewentualnie o założenie tematu, aby pomóc jednocześnie wszystkim z tym problemem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi