piotr111 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Jakby was interesowało Dawid Braben zbiera pieniądze za pomocą kickstartera za nową część Elite!tu linkhttp://www.kickstarter.com/projects/1461411552/elite-dangerous Sam wsparłem dyszką papiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Wsparłbym... ale przypomniałem sobie jakie gry "wyrzygiwało" Frontier Development's chwalące się w kickstarterze "We have a long track record of delivering high quality games on time and to budget", więc ograniczę się do wsparcia dla Chrisa Robertsa. No I good luck z uzbieraniem 1.25KK funtów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr111 Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Chrisa też wsparłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zostało 458795 funtów do uzbierania w 17 dni... nie sądzę aby stał się cud i zbierali po 30k dziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Znając ludzi to jest szansa ( 40% ) na to że im się uda . Ale jeśli im się uda to nie stanie się cud tylko cut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteropeter Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Może uda się im w ciągu ostatnich paru godzin zebrać wystarczającą ilość pieniędzy, choć szczerze w to wątpię. Smutny to fakt, gdyż chętnie bym popykał w nowego Elite'a. No chyba, że to tylko taki myk marketingowy, by zarobić pieniążki, a gra tak czy siak pojawi się za parę miesięcy w sklepach (bo widać prace są już w całkiem zaawansowanym stopiu)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Myślę że zrobili się zbyt chciwi. Każdy widział co się stało z Wastelandem czy Double Fine i zakłada że miliony po prostu sobie leżą na ulicy i wystarczy je podnieść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalovy Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Cześć! Ja tam dorzuciłem 25 zł do puli, a nuż gra mnie nie zawiedzie PS. Zostało 7 dni, a na koncie mają już ponad 1 mln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteropeter Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 6 dni i 200 000 funtów do zebrania. Robi się coraz ciekawiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zdążą spokojnie zaraz wszyscy,co dali wcześniej kasę dadzą ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zostały im 3 dni z groszami na uzbieranie 90k funtów, ciekawe czy się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Ludziska się zmobilizowały, zostało 28k do dozbierania w 2.5 dnia, powinni zdążyć na styk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteropeter Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zdążą skubańce. Ja podziękuje, poczekam i zobaczę. Znając życie trafi na Steam'a, prędzej czy później... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Brakuje już 9k, szybko leci ale na nadwyżkę szans nie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteropeter Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Uzbierali A i nadwyżka leci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr111 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 A nie mówiłem , miałem rację że zdążą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr111 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 ciekawe ile uzbierali na paypalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 wow, nowe forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shivon Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Zapowiada się interesująca giera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peroox Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 CytatMałe rozmiary wirtualnych uniwersów stały się głównym powodem krótkiej żywotności wielu podobnych produkcji, takich jak np. seria X studia Egosoft.http://www.gry-online.pl/S022.asp?ID=8756Ja jakoś tej małej żywotności serii X nie widzę Pewnie grali na czystej grze bez skryptów. Taka prawda, że łatwość skryptowania gry jest bardzo ważna/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr111 Opublikowano 4 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Teaster: . koncepty:http://elite.frontier.co.uk/walls/AnacondaCardHD.jpg , http://elite.frontier.co.uk/walls/ViperHD16x9.jpg takim Viperem bym sobie polatal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteropeter Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Kurcze, nie mogę się doczekać tych wszystkich space simów Zapowiadają się naprawdę dobre czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peroox Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Fakt, od nadmiaru głowa nie boli. Jak jest konkurencja to wszyscy będą się starać, by to ich produkcja była lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr111 Opublikowano 13 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Walka pancerników w elite zaczynam się napalać i nie mogę się doczekać już bety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi