Xenon.Q Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Witam! Tak jak w temacie chciałbym stworzyć konto YouTube naszego forum. Konto juz stworzylem, jednakże nie jest aktualnie one publiczne i zawsze mozna je usunac dlatego chcialbym zapytac o zgode. Na koncie beda umieszczane wszelkie nowinki itp. dotyczące serii gier X i naszego forum.Mam zamiar rowniez stworzyc multimedialna reklame, a jednoczesnie cos w stylu filmu przygodowego. To znaczy chodzi mi dokładnie o przedstawienie wybranych uzytkownikow z forum (tych co sie zglosza, gdyż nie chce aby nazwy osób, które sobie tego nie życza znalazly sie na owym filmie) w statkach, które one sobie wybrały. Jednakże musi sie to zgadzac z ranga na forum. I wtedy nad wybranym przez ta osobe statkiem bedzie widniala jej nazwa z forum. Fabule calego filmu razem obmyslimy aby nie bylo zadnych zwad.Link do kanalu: www.youtube.com/forumxudbJezeli cos sie nie zgadza lub jest cos do poprawy prosze pisac.I prosze rowniez o napisanie mi czy konto ma byc usuniete czy moze zostac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Z mojej strony brak przeciwwskazań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 A co do konta. Zmieniac cos w wygladzie itp? Jak cos to moge zrobic nowa skorke nie ma sprawy jesli ta nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeeris Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Dobry pomysł . Czasem będę zaglądał na kanał i się zobaczy. Co do filmiku z użytkownikami to nie sądzę by wielu latało czymś innym niż M3-M5,M8, ewentualnie TS,TP jeżeli ktoś chce (ze względu na rangę na forum nie?) .PS. Skąd pomysł o założeniu konta Xudb na Youtube? Ciekawość zżera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aldaran Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Xeeris ja latam M6 korweta Khaak,M2 terranski sam sciagam,przy odrobinie szczescia.(wiec to kwestia gustu czym latasz)Xenon Q twoj pomysl popieram , mam nadzieje ze twoj projekt bedzie "żył" i nie umrze zbyt wczesnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 W dniu 25.09.2012 o 21:11, Xeeris napisał:PS. Skąd pomysł o założeniu konta Xudb na Youtube? Ciekawość zżera....Skad pomysl? No wiec mianowicie kiedys juz tez pisalem na forum o stworzeniu takiego filmu, jendakze pomysl nie zostal zrealizowany, gdyz nie mialem po prostu czasu,a teraz mam go duzo wiec trzeba cos z nim zrobic Wymyslilem tez, ze fajnie by bylo aby film znalazl sie na oficjalnym koncie strony i wlasnie dlatego postanowilem takie konto stworzyc. PS: Zapomnialem dodac ze Administracja forum ma wolny wybor co do kwestii statkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeeris Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Życzę powodzenia . Miejmy nadzieję że pomysł nie utknie w miejscu i ktoś się zgłosi. W takim filmiku trzeba przedstawić też "Elitę" więc... mamy chyba ochotników . Jeżeli się zgodzą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Hmm... a moze tym pierwszym ktosiem zostaniesz Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeeris Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Ja? Nie wiem... z jednej strony fajnie z drugiej jeżeli koledzy z klasy zobaczą mój nick to źle... ale szanse na to że zrozumieją że to ja są bardzo nikłe. Nikt nie gra w X3... Możesz zapisać . Zmienie tylko obrazek na innego 'Space Marina' i ok . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Okej To Ciebie juz mam. A co do tego, ze nikt nie gra w X3. NIkt ale jednak ktos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
littlekiller Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Wspaniały pomysł, już widzę Pustułkę z dopiskiem "littlekiller" rozbijającą się o M2, powodując jego zniszczenie Oczywiście najpierw wolałbym wiedzieć więcej na temat organizacji całego przedsięwzięcia, czy autorzy gry nie doczepią się do nas i tym podobne, ale jest duża szansa, że zapałam szaloną chęcią wzięcia w tym udziału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 A dlaczego mieli by sie do nas przyczepic? To nasza produkcja z uzyciem ich gry i tyle. Nie maja prawa nam w to ingerowac PS: Widze ze masz sklonnosci Kamikaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
littlekiller Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Musi być widowiskowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Heh Jak juz cos robic to z rozmachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeeris Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Latając Sprinterem w sektorze xenońskim 101 i lawirować między pociskami i rakietami... W XRM taką hordę xenków mam że też fajnie by wyglądało.Lub wyścig. 10 użytkowników idących łeb w łeb... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Czyli nielegalny wyscig szczurow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeeris Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Trzeba czekać jeszcze na odpowiedź moderatorów i dalsze chętne osoby. 2 dzień i już wszystko się rozkręca ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Miejmy taka nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Okej. Oczekujac na zgode administracji zaczalem tworzyc trailer do naszej produkcji. Potrzebuje tylko pomyslu jak to zrealizowac. Znalazlem swietna muzyke do trailera i wystarczy tylko wymyslic czesc multimedialna. Czekam na propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Zapytaj Riessa. Ja tu tylko sprzątam Z mojej strony nie widzę przeciwwskazań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 No wiec zostaje jescze kwestia nazwy dla filmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Nie widzę problemów w takim koncie.Brawa za inicjatywę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 No więc wystarczy teraz to rozkręcić. Aktualnie pracuje nad trailerem filmu i gdy już skoncze wrzuce go na nasz kanał. Nastepnie napisze link aby kazdy mogl sobie go obejrzec w magicznym HD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Jaki tytul proponujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Może ,,Elitarni" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi