Jump to content

Konto YT naszego forum!

Xenon.Q
 Share

Recommended Posts

Witam! Tak jak w temacie chciałbym stworzyć konto YouTube naszego forum. Konto juz stworzylem, jednakże nie jest aktualnie one publiczne i zawsze mozna je usunac dlatego chcialbym zapytac o zgode. Na koncie beda umieszczane wszelkie nowinki itp. dotyczące serii gier X i naszego forum.

Mam zamiar rowniez stworzyc multimedialna reklame, a jednoczesnie cos w stylu filmu przygodowego. To znaczy chodzi mi dokładnie o przedstawienie wybranych uzytkownikow z forum (tych co sie zglosza, gdyż nie chce aby nazwy osób, które sobie tego nie życza znalazly sie na owym filmie) w statkach, które one sobie wybrały. Jednakże musi sie to zgadzac z ranga na forum. I wtedy nad wybranym przez ta osobe statkiem bedzie widniala jej nazwa z forum. Fabule calego filmu razem obmyslimy aby nie bylo zadnych zwad.

Link do kanalu: www.youtube.com/forumxudb

Jezeli cos sie nie zgadza lub jest cos do poprawy prosze pisac.

I prosze rowniez o napisanie mi czy konto ma byc usuniete czy moze zostac.

• Replies 268
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Dobry pomysł 😀 . Czasem będę zaglądał na kanał i się zobaczy. Co do filmiku z użytkownikami to nie sądzę by wielu latało czymś innym niż M3-M5,M8, ewentualnie TS,TP jeżeli ktoś chce (ze względu na rangę na forum nie?) 😀 .

PS. Skąd pomysł o założeniu konta Xudb na Youtube? Ciekawość zżera...

W dniu 25.09.2012 o 21:11, Xeeris napisał:

PS. Skąd pomysł o założeniu konta Xudb na Youtube? Ciekawość zżera...

.

Skad pomysl? No wiec mianowicie kiedys juz tez pisalem na forum o stworzeniu takiego filmu, jendakze pomysl nie zostal zrealizowany, gdyz nie mialem po prostu czasu,a teraz mam go duzo wiec trzeba cos z nim zrobic 😀 Wymyslilem tez, ze fajnie by bylo aby film znalazl sie na oficjalnym koncie strony i wlasnie dlatego postanowilem takie konto stworzyc.

PS: Zapomnialem dodac ze Administracja forum ma wolny wybor co do kwestii statkow 😀

Wspaniały pomysł, już widzę Pustułkę z dopiskiem "littlekiller" rozbijającą się o M2, powodując jego zniszczenie 😁

Oczywiście najpierw wolałbym wiedzieć więcej na temat organizacji całego przedsięwzięcia, czy autorzy gry nie doczepią się do nas i tym podobne, ale jest duża szansa, że zapałam szaloną chęcią wzięcia w tym udziału 😀