Cyprioniusz Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Statek w filmie mi się spodobał i pomyślałem, że fajnie byłoby nim polatać w X3: Reunion To mogłoby być coś w rodzaju ogromnej stacji bojowej. Oczywiście cena musiałaby być wprost proporcjonalna do jego zdolności bojowej, która niemalże = niezniszczalności Niestety nie znam się na tworzeniu statków i czasu brak na realizację takich projektów, więc jakby jakiś polski modder byłby zainteresowany, to zapodaję pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucx Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 A ty wiesz jak cięzko zrobić taki statek a co dopiero go wprowadzić / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeeris Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 A ty? Bo ja nie wiem, ale napisze tylko tyle, że jeżeli ktoś rzeczywiście go zrobi to tylko do Albion Prelude lub TC. Nie pamiętam go, ale był duży . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi