dominik55 Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 witam zainstalowałem sobie na "świeżej " wersji Xtended-Mod a potem mape Scorpa , po aktualizacji pokazują sie Ziemskie sektory tylko nie wiem jak do nich dotrzeć , gdzieś czytałem że brama jest w Heretic End ale na mapie Scorpa jej nie ma , może mi ktoś pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 W menu AI wlacz obecnosc Terran wowczas brama sie pojawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik55 Opublikowano 6 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 w AI włączyłem , dlatego mapa Scorpa pokazuje wszystkie Ziemskie sektory nie ma tylko nigdzie do nich bramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Aktualizację mapy zrobiłeś po włączeniu ziemian do gry?Brama powinna być w Heretics End na pozycji 1;0;19,8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik55 Opublikowano 6 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 takpo włączeniu gry wchodze w ustawienia - dodaj ziemian - zrzucam do paska gre , włączam mape , naciskam F5 i w Heretic nadal jest tylko jedna brama - mino że pokazuje ziemskie sektory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Nie.Po włączeniu ziemian do gry musisz wyeksportować nowe dane dla mapy.Cytat z FAQ:"Po instalacji mapy uruchamiamy grę, będąc w przestrzeni naciskamy ESC, a następnie Sterowanie/zakładka Interfejs i szukamy opcji: Activate searsch of objects, przypisujemy tej opcji jakiś klawisz. Następnie szukamy opcji: Find ships in Galaxy i przypisujemy inny klawisz."Musisz zatem przypisać te klawisze, następnie będąc w przestrzeni nacisnąć przypisany przez Ciebie klawisz do opcji "Activate searsch of objects", poczekać aż eksport się zakończy i dopiero przejść do mapy Scorpa i nacisnąć F5, aby zaktualizować dane w niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik55 Opublikowano 6 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 jest !!!!!zrobiłem tak jak napisałeś i wszystko jest BARDZO DZIĘKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 To dobrze Gdybyś wcześniej zaglądnął do FAQ, nie miałbyś problemu, mapa Scorpa jest na pierwszej pozycji.I pamiętaj, zawsze najpierw wyciągaj dane z gry, potem dopiero klawisz F5 w mapie. Tylko wtedy będziesz miał aktualne dane w mapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dramal Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Mapa u mnie ma mniej sektorów niż ja i nie chce się aktualizować.Tak czytałem FAQ oraz wcześniejsze porady, choć może coś przeoczyłem. Mam przypisane klawisze i postępuję zgodnie z instrukcją. Nie mam pomysłów. Proszę o pomoc lub wysłanie print screen z pełnej mapy na pocztę. <!-- e -->arlang@wp.pl<!-- e --> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Moze zapomnailes wrzucic plik z logiem ?Oto cala mapahttp://img219.imageshack.us/my.php?image=x3mapqd0.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dramal Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Dzięki doszedłem do tego co chciałem Jestem wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psorek Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 sry za nekrofilię, ale jak zrobić żeby ziemskie sektory były na kolorowo? Mi z ziemskimi pokazuje mapę czarno-białą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 A to jakaś różnica? Ziemskie sektory są dodawane przez XTM-a w standardzie nie ma rasy Terran więc nie ma dla nich kolorku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi