FSEbola Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 pokazujacy reputacje u PIRATÓWgram w X3 AP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 To poszukaj na temacie o spolszczeniach skryptów dla TC. Znajdziesz tam dwa takie skrypty. Oba działają pod AP. Polecam drugi, bo reputację będziesz miał tam gdzie wszystkie pozostałe, w jednym oknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSEbola Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 dzieki za info ...tyle ze mam problem ..nie moge znalezc Instalatora Cycrowa. zeby zainstalowac Chem String Functions Library dostepny w formacie .spk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Czyli wybrałeś pierwszy, gorszy skrypt. Polecałem skrypt z pozycji 132.W temacie o spolszczeniach jest link do PM Lite (na początku tematu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSEbola Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Yacek pomoz prosze bo albo jestem glupi jak but albo cos jest nie tak ....pozycja 132....132. Ranks for Xenon, Kha'ak, Pirates and Yaki - skrypt pozwala na wyświetlanie naszej reputacji u ras Xenonów, Kha'ak, Piratów i Yaki.Opis instalacji i konfiguracji ; Polska wersja 7004-L048 v1.03pobieram -- 7004-L048 v1.03w opisie stoi ze : po pobraniu wypakowujemy z archiwum dwa katalogi: director i t.tyle ze jak wypakuje pobrany plik 7004-L048 v1.03 to mam tylko plik 7004-L048.xml wiec gdzie tu sa dwa katalogi director i t. ..???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Bo ściągasz samo spolszczenie.Skrypt ściągasz osobno. W temacie z opisem skryptu masz link do oryginalnego tematu na angielskim forum o skryptach i modach, a w nim link do skryptu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSEbola Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Yacek dzieki za wytlumaczeniesciagnalem RankingXKPY.xml wrzucilme tam gdzie trzeba ...sciagnalem spolszczenie wrzucilem tam gdzie trzeba ...tyle zenici ....nie dziala gram w AP Anonimowy Argon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Do katalogu director?Grasz w AP? Zainstalowałeś w katalogu addon?Instalując skrypty i mody w AP należy pamiętać o jednej prostej zasadzie: instaluje się jej w katalogu addon, bo tam jest AP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSEbola Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Yacek wielkie dzieki..... jest juz OK .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSEbola Opublikowano 2 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Yacek...czy pliki *.cat ,,,,*. dat w AP tez dodaje sie w katalogu addon czy juz w głownym katalogu gry..???np. taki mod EMP... gdzie mam umiescic jego pliki *.cat.....*.dat..?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 W katalogu addon.AP czyta pliki cat/dat z katalogu X3 Terran Conflict tylko do numeru 13 (czyli do dodanego przez ostatni patch dla TC), pliki z numerem większym niż 13 są pomijane.Jeśli chcesz aby AP użyło plików moda, musza one być w katalogu addon, mieć numer kolejny większy niż ostatni plik cat/dat (dla ostatniego patcha dla AP to numer 03) i muszą mieć 0 na początku nazwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamek9 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Podepnę się tutaj, czy jest jakis skrypt/mod dodający kolory so sektorów ? Chodzi mi o X3 TC+AP+XRM oczywiście, znalazłem cos takiegohttp://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=302247 ale mi nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 W dniu 16.09.2012 o 10:14, zamek9 napisał:Podepnę się tutaj, czy jest jakis skrypt/mod dodający kolory so sektorów ? Chodzi mi o X3 TC+AP+XRM oczywiście, znalazłem cos takiegohttp://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=302247 ale mi nie działa.Nie działa, bo nie zmieniłeś plików tekstowych na PL. Jak to zrobić jest w FAQ.Ale nie polecam tego skryptu, kolorowanie nazw sektorów powoduje, że przestaje działać wyszukiwanie sektorów po nazwie na mapie galaktyki.Jest podobny skrypt, ale również powoduje taki sam problem z wyszukiwaniem nazw. Znajdziesz go (link do niego) w jednym z postów tematu o skrypcie, który podałeś. Tu masz tego linka, abyś nie musiał szukać: http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=293486 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamek9 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Dzięki za odpowiedź, miałbym prośbę bys mnie troche naprowadził ponieważ FAQ jest trochę spore i nie mogę tego znależć.. a chciałbym jednak spróbować i zobaczyć jak to wygląda.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 http://xudb.pl/topic/36-faq-x3-xtm-tc-komentarze/page__st__10__p__4450#entry4450 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aldaran Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Nie wiem czy czasem nie zadawalem tego pytania wczesniej,szukalem lecz nie znalazlem.Czy istnieje skrypt ktory pozwolilby na odseparowanie moich obiektow w zakladce "Moja wlasnmosc" ?Mam tu generalnie na mysli statki i satelity ktore sa ukazane w jednym miejscu i zanim znajde np. jakis moj statekto przewijajac kilkadziesiat pozycji mozna oczopląsu dostac.A moze macie jakis inny sposob zeby ulatwic sobie to ?Szukalem rowniez skryptu/modyfikacji ktora dala by mi mozliwosc wyswietlenia wiecej niz tylko dwoch podgladow na ekranie.(Mam na mysli HUD oraz prawy/lewy monitor z podgladem).I nic nie znalazlem.Jesli ten temat juz byl,prosze o usuniecie go,jesli nie to moze podzielicie sie swoimi radami lub pomyslami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 1. http://xudb.pl/topic/816-sortowanie-statkow-w-przegladzie-wlasnosci/page__view__findpost__p__111872. Hardkode, nie można. (chyba, bo nie przypominam sobie abym się z tym spotkał) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aldaran Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 O ! Dzieki Yacek za odpowiedz ktora byla 3 lata temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aldaran Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Wlasnie znalazlem w opcjach "pokazuj satelity" po ustawieniu na NIE wszystko jest bardziej przejrzyste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 W dniu 10.10.2012 o 19:09, Aldaran napisał:Wlasnie znalazlem w opcjach "pokazuj satelity" po ustawieniu na NIE wszystko jest bardziej przejrzyste Dopiero teraz? Jak długo grasz? Ja to ustawienie stosuję od samego początku, będzie kilka lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aldaran Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Moje niedopatrzenie gram juz 4-ty rok odkad gra wyszla , a dopiero teraz znalazlem te opcje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi