grg Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Witam, jak w temacie mam pytanie odnośnie przejmowania korwetPrzyjąłem zadanie polegające na zniszczeniu owej korwety, zadania nie wykonałem przed dotarciem jednostki do określonego sektora. Czy istnieje jakaś szansa że podczas walki korweta-korweta przeciwnik opuści swój statek czy na zdobycie takiej jednostki nie ma co liczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Nie ma na to szansy, ze statków większych niż M3 i TS piloci nie wyskakują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grg Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 ehh szkoda tak czy inaczej dzięki za szybką odpowiedź (i za patent ze statkami khaaków ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi