Cerber Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Orientuje się ktoś, czy da się przywrócić standardowy HUD i minimapę sektora (prawy dolny róg)? To, co tutaj zrobiono to jakaś totalna porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wazab Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Za pomocą X3Editor2 wypakowałem oryginalne pliki gui_master i interface_template_blackpearl_diff (w czystej instalacji gry znajdują się w folderze dds, w innym przypadku należy ich szukać w plikach .CAT). Na wszelki wypadek wypakowałem również gui_bars oraz interface_framework_XT_diffW głównym katalogu z grą utworzyłem .CAT o kolejnym numerze, w nim folder o nazwie dds i umieściłem w nim te 4 pliki.Można odpalać grę, wszystko jest jak było. Jeżeli trzeba/musimy/mamy ochotę cofnąć zmiany to wystarczy usunąć ten plik i wszystko wraca do ustawień TOTT.Działa u mnie jakieś pół roku, nie mam problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi