Aldaran Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 http://store.steampowered.com/news/?appids=201310 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Stare: http://xudb.pl/topic/2303-nowe-wersje-jezykowe-gier-z-serii-x/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aldaran Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Nowe wersje jezykowe czeski i hiszpanski.X3:TC zaktualizowany do wersji 3.2b, X3:AP do 2.1.Do tego pare rzeczy poprawili.Chyba Yacek podales mi linka do poprzednich poprawek z 14 czerwca...(chociaz sie nie upieram , moglem sie pomylic ale dzis pobral mi steam ponad 200 MB aktualizacji)Pozdrowienia dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Zwracam honor, masz rację, podałem linka do starych patchy, tymczasem wyszły nowe 3.2b dla TC i 2.1 dla AP.Wybacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 X3: Konflikt Terrański - lista zmian------------------------------------------------------------------------------3.2b - lipiec 2012------------------------------------------------------------------------------Nowe funkcje i ulepszenia:- Kompletne tłumaczenie plików na j. hiszpański i j. czeski (tylko tekst) X3: Albion Prelude - lista zmian------------------------------------------------------------------------------2.1 - lipiec 2012------------------------------------------------------------------------------Nowe funkcje i ulepszenia:- Kompletne tłumaczenie plików na j. hiszpański (tylko tekst)Naprawiono:- Naprawiono problemy z odprawą fabuły Albion Prelude- Naprawiono występujące problemy z uruchamianiem fabuły PHQ- Naprawiono problemy z generowaniem statków RRF- Poprawiono skrypt odpowiedzialny za obsługę niestandardowych klawiszy skrótów Oba patche zmieniają tylko ostatnie pliki cat/dat (13.cat/dat dla TC i 03.cat/dat dla AP) nie ma więc problemów po pobraniu aktualizacji ze Steama w przypadku używania modów dodających własne pliki cat/dat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 A wczoraj zaciągnąlem ze steamu 2.0b .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aldaran Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Nie ma sprawy Yacek,tym bardziej ze nie mam nic Ci do wybaczania Jestes jedna z niewielu osob na tym forum (bez urazy dla innych) ktora szybko reaguje na wszelkiego rodzaju zmiany i zaraz tutaj je wrzuca.Tylko prosze mi w piorka nie obrastac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Jakby co, to ogolimy w smoczej jamie.... PS. Wrzucam info Yacka na mamuta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aldaran Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Nie ma to jak podniesc (podlewarowac;) poziom wymiany zdan hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Zapomnieliśmy tylko o jednym: na Staem jest rabat 50% na wszystkie gry Egosoftu. Rabat obowiązuje do 23 lipca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteropeter Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 A propo powyższego - właśnie dorwałem AP. Kiedyś pisałem, że AP kupię, gdy będzie spolszczone, spatchowane i tańsze, niż było parę dni po premierze. Teraz jest niewątpliwa okazja dla takich skner jak ja - AP za jedyne 4,99 ojro, TC za 7,99, oba tytuły w Terran War Pack za 9,99, X3:R za 4,99 itp. itd.Choć chyba wszyscy tutaj już te tytuły mają...PS: Yacku, też lubię Staem (tak wiem, czepiam się)http://imageshack.us/photo/my-images/193/valvestaem.png/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aldaran Opublikowano 17 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=325189"Update: X3: Albion Prelude 2.1a X3: Albion Prelude has been updated to 2.1a to fix an issue some people were having with the Deploy Lasertower mission in the main plot. Your Steam client will update as usual." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Przydałaby się Informacja czy patch dodaje nowy plik cat/dat, czy też nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi