Yacek Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Informacje ze strony Egosofru: http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=324134 Z przyjemnością ogłaszamy, że następujące nowe wersje językowe są obecnie dostępne na Steamie:• X3: Reunion - rosyjski (tekst i głos)• X3: Konflikt Terrański - polski, chiński tradycyjny, chiński uproszczony (tylko wyłącznie tekst)• X3: Albion Prelude - polski, chiński tradycyjny, chiński uproszczony (tylko wyłącznie tekst)Jeśli Steam jest już uruchomiony na komputerze może być konieczne całkowite wyjście z klienta Steam, a następnie ponowne jego aktywowanie wraz z wyborem nowej wersji językowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 UWAGA: patch 2.0a dostępny na Steamie dla AP dodaje do katalogu addon nowe pliki 03.cat/dat.Jest to ważne w przypadku gdy gramy w AP z jakimś modem, patch ten nadpisze nam pliki 03.cat/dat dodane przez ten mod, należy albo przed aktualizacją AP ze Steamu wykonać kopię plików cat/dat o numerach od 03 wzwyż i po graniu aktualizacji przywrócić te pliki zmieniając im odpowiednio nazwy na numery powyżej 03 (pamiętajmy o konieczności ciągłości numeracji).Można też po wykonaniu aktualizacji AP ze Steama zainstalować jeszcze raz mod, zmieniając jego plikom odpowiednio nazwy na numery powyżej 03 (pamiętajmy o konieczności ciągłości numeracji).Konieczne jest również przekopiowanie (instalacja) plików skryptów jakie dodaje zainstalowany przez nas mod, aktualizacja nadpisuje pliki skryptów i może nadpisać pliki zmieniane przez moda (chodzi o pliki w katalogu script).Aktualizacja dla TC (patch 3.2a) nadpisuje pliki 13.cat/dat więc w tym przypadku nie ma takiego problemu z plikami cat/dat, ale pliki skryptów moda z jakim gramy lepiej przekopiować (zainstalować) ponownie po wykonaniu aktualizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaper100 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Czyli wgrać należy najpierw pach potem moda...Czy jest jakiś skrypt do tego moda by nie zaczynać gry od zera? Jak sobie pomyślę o lataniu kurduplem od zera to mi trochę ręce opadają Dawno temu grałem w Reunion ale ktoś życzliwy płyty nie oddał i po graniu było... teraz ściągnąłem sobie AP i chcę się pobawić ... więc przepraszam z góry za możliwe że, mało ciekawe pytania z mojej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Gra patchuje się automatycznie po uruchomieniu w steam.Ściągnąłeś czy kupiłeś ? Jeśli pierwsze to nie spodziewaj się odpowiedzi na swoje posty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi