Trucx Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Cześć chcę sobie kupić grę ale niestety nie wiem jaką.Najlepiej wspominam Dawn of War , Sacred 2 Suprem Commander 1 i 2Bardzo lubię gry tego typu i może ktoś zna jakiś fajny tytuł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Ściągnij sobie demko jakiegoś total war'a (najlepiej Rome lub Medieval II), jak się spodoba to pakuj do sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucx Opublikowano 4 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Spoko.Poszukam gier ściągne dema zobaczy się .A znasz jakąś fajną gre strategia/RTS ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Popatrz za Freespace2. Odjedziesz..... znaczy odlecisz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Total War'y to właśnie RTS'y. No może nie do końca, bo w trybie RTS odbywają się bitwy, a zarządzanie państwem odbywa się w trybie turowym. Jak dla mnie cudowne połączenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucx Opublikowano 4 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 To może tak :Chciałbym grę podobną do Dawn of war może być inna ale żeby nie odbiegała od tych "norm":żebym mógł produkować jednostki (nie trzy na krzyż ) , budować budynki i żeby walka nie była nudna .Dawn of war spełnia to idealnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Etzio Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Polecam: Supreme Commander + dodatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 hmm w RTS'y grałem takie:Ground Control 2 - nie ma "budowania farm" na polu bitwy, jednostki są dostarczane drogą lotniczą, akcja w przyszłości - trailer + gameplayhttp://www.youtube.com/watch?v=LDJkU-M82fohttp://www.youtube.com/watch?v=F6k94KGFG70Rise and Fall: Civilizations at war (coś takiego) - !!DARMOWA!!, budujesz budynki i rekrutujesz armię - gameplay - fajne jest to, że możesz ecielić się w herosahttp://www.youtube.com/watch?v=WxgMavpeEA8 - gameplayHomeworld 2 - jednostki produkowane w statkach, statki produkcyjne też mżna produkować (oprócz statku matki) - gameplay: - uwaga Polska wersja językowa ZABIJA!!! OMIJAĆ Z DALEKAhttp://www.youtube.com/watch?v=W4w50Gs5jZ0Stracraft 2 - chyba nie muszę przedstawiaćZ turowych to mogę polecić Galactic Civilizations 2. Bardzo rozbudowana. Możesz seryjnie "srać" jednostaki. Budowane na planetach.Sword of the stars - strategia półturowa - całość odbywa się turowo (zarządzanie imperium, planetami itp, statki oczywiście budujesz na planetach), walki natomiast odbywają się w czasie rzeczywistym"dodane więcej mediów niż to dozwolone" - wtf? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Star Wars: Empire at war - walczysz zarówno na planetach, jak i w kosmosie, zarządzanie imperium było chyba turowe, a walki w czasie rzeczywistymTyle mogę polecić, jak mi się przypomną jakieś ciekawe RTS'y dam znać."dodane więcej mediów niż to dozwolone" - wtf? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 No i oczywiście Age of Empires. Wszystkie części dobre ale dwójka według mnie najlepsza. Spełnia wszystkie twoje warunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 W dniu 4.06.2012 o 20:11, Cerber napisał:Star Wars: Empire at war - walczysz zarówno na planetach, jak i w kosmosie, zarządzanie imperium było chyba turowe, a walki w czasie rzeczywistymAkurat mam tą część SW i zarządzanie jest w czasie rzeczywistym. W sumie jak ktoś chce zagrać to ja bardzo chętny jestem Problem w tym, że w strategiach lamię niemiłosiernie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucx Opublikowano 5 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Nie wiem dlaczego ale w sklepach w moim mieście a są tylko 2 , jest 6 gier strategicznych WTFNo nic muszę poczekac na dostawe może coś przyjdzie Mam na oku takie gry :Wold in ConlictDawn of war 2Bo raczej Setlersów nie kupie bo ni o takie gry mi chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szynszyl Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Polecam Homeworld 2 (do kupna juz chyba tylko przez allegro i nie dziala na win7) plus mod complex sciagany za free z neta. Z braciakiem na hamaku tluklismy w to godzinami. Istotny jest mod dodaje od groma jednostek. Zreszta do tej gry jest w brod modow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revan Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Ja polecam Star Trek Legacy + mod Ultimate Universe 2.2.Nie ma tam może budowy statków podczas bitwy ale jest świetna kampania złożona z 15 misji, tryb Deathmatch i obrona stacji a mod dodaje kilka ras, dodatkowy tryb gry, wiele statków, tzw. ewolucję Ziemi i wiele innych bajerów.W Polsce co prawda nie można tego kupić ale na eBayu można zamówić z innych krajów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucx Opublikowano 8 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Dzięki panowie za propozycje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glock Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Homeworld 2 działa na Win7 64 Bit wystarczy ściągnąć niemieckiego cracka i będzie git no chyba że ktos w multi chce. Z RTSów zgodnie z Twoimi oczekiwaniami polecam serię Earth 2140, 2150 itd (dobra gra i ponadto Polska). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeeris Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 World im Conflict to bardzo fajna gra (mam nadzieje że już kupiłeś) tak samo dawn of war II (obrazek mówi za siebie), ale jeżeli chciałbyś coś podobnego do Dawn of War to poszukaj Dawn of War Soulstorm. Dodane są nowe frakcje (siostry bitwy i mroczniejsza eldarzy), ale fabuła krucha. Musisz opanować 4 planety i 2 księżyce. Dodatek do Supreme Commander W Obliczu Wroga też super( przeszedłem go z milion razy) według mnie nawet lepszy od jedynki. I takie pytanie, bo nie mogę zdecydować się na kupno SC 2 ponoć słabsza od jedynki i dodatka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Galactic Civilizations II: Ultimate Edition na steamie + spolszczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucx Opublikowano 17 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 SC2 jest o wile słabsza od 1 mam wszystkie części SC i tą spaprali jest parę jednostek na krzyż i u cybran jest jednostak anty-rakieto-lotnicza z tarczą 3 w 1 to się nazywa LENISTWO .World in conflict kupiłem przeszłem i gram w sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeeris Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Czyli recenzje nie kłamały... Wystarczy zrobić 3-4 jednostki eksperymentalne i po wszystkim? Ok dzięki . Wyczaję inną grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Total Annihilation + Core Contigency na gog.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi