Kartom Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Witam. Mam takie głupie pytanie czy jest możliwość przejęcia całego systemu? Tak aby był on wyświetlany jako należący do gracza czy coś w tym stylu?I od razu zaznaczam nie nie mam instrukcji i tak mam oryginalną grę. Kupiłem x antologia wydanie almach klasyki i nie było instrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteropeter Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 W oryginalnej grze nie ma takiej możliwości. Ale od czego są skrypty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 W dniu 15.04.2012 o 16:33, Kartom napisał:I od razu zaznaczam nie nie mam instrukcji i tak mam oryginalną grę. Kupiłem x antologia wydanie almach klasyki i nie było instrukcji.Instrukcję znajdziesz na płycie w formacie .pdf lub po instalacji w katalogu Dokuments w katalogu gry. Plik nazywa się Manual_PL.pdfA jeśli interesuje cię skrypt do przejmowania sektorów to zobacz do tego tematu: http://xudb.pl/index.php?/topic/8-x3-spolszczenia-do-skryptow/ znajdziesz tam linka do takiego skryptu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kartom Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Ok dzięki wielkie. I za skrypty i za instrukcje;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi