Kartom Posted April 15, 2012 Share Posted April 15, 2012 Witam. Mam takie głupie pytanie czy jest możliwość przejęcia całego systemu? Tak aby był on wyświetlany jako należący do gracza czy coś w tym stylu?I od razu zaznaczam nie nie mam instrukcji i tak mam oryginalną grę. Kupiłem x antologia wydanie almach klasyki i nie było instrukcji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piteropeter Posted April 15, 2012 Share Posted April 15, 2012 W oryginalnej grze nie ma takiej możliwości. Ale od czego są skrypty... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted April 15, 2012 Share Posted April 15, 2012 W dniu 15.04.2012 o 16:33, Kartom napisał:I od razu zaznaczam nie nie mam instrukcji i tak mam oryginalną grę. Kupiłem x antologia wydanie almach klasyki i nie było instrukcji.Instrukcję znajdziesz na płycie w formacie .pdf lub po instalacji w katalogu Dokuments w katalogu gry. Plik nazywa się Manual_PL.pdfA jeśli interesuje cię skrypt do przejmowania sektorów to zobacz do tego tematu: http://xudb.pl/index.php?/topic/8-x3-spolszczenia-do-skryptow/ znajdziesz tam linka do takiego skryptu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kartom Posted April 17, 2012 Author Share Posted April 17, 2012 Ok dzięki wielkie. I za skrypty i za instrukcje;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts