Doromeza Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Dlaczego lata urodzenia w ustawieniach są tylko do 2011 roku ? Jeżeli ktoś pochodzi z równoległej linii czasu, na której urodził się w 3196 Starego Czasu Ziemskiego, to już tego zakomunikować nie może, bo nie dano mu takiej możliwości ! To dyskryminacja - tako rzekę ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Ale żeby niemowlak miał konto na XuDB to chyba jeszcze niebyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doromeza Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Nie mówię o niemowlakach, lecz o pewnego rodzaju dyskryminacji lub zapomnieniu o istotach z równoległych linii czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteropeter Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 A ci, którzy przybyli tu z przeszłości? Dlaczego nie mogę zaznaczyć, że pochodzę z 7451r. p.n.e. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 No dobra, ale z przyszłości ludzie też mogli by przyleciec. Nietylko z przeszłości i równoległej lini czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 To faktycznie paskudny błąd. Skontaktowałem się w tej sprawie już z twórcami skryptu.Odpowiedzieli że poprawka pojawi się w 3196 roku, więc czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Kto jest z przyszłości może wrócić do swoich czasów i zmienić już, bez czekania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gother Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Ja jestem z przyszłości. Widać to po moim profilu. Kto uważny, ten zobaczy. (Yoda?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doromeza Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Nie ma takiej gry, jak X: Rerbirth Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gother Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 W dniu 29.04.2012 o 09:57, Doromeza napisał:Nie ma takiej gry, jak X: Rerbirth Myślałem, że nikt tak szybko tego nie odkryje. Riess chyba specjalnie zrobił taki paskudny błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Poprawione, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi