Doromeza Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Ostatnio w Red Light, po starciu Argońskich Sił Zbrojnych z flotą Improved'owych Kha'ak, lewituje sobie Niszczyciel Insektoidów. Mam pytanie - Ile wrak może sobie tak beztrosko lewitować ? Bo brakuje mi miliona do urządzenia SCS. Owy milion uzbieram zaś przejmując dwa transportowce Paranidów, ale dodatkowo muszę jeszcze przelecieć kilka bram skokowych, aby ponownie odkryć najbliższy sektor Teladian z dokiem zaopatrzeniowym naszych dorobkiewiczów I mam pewne obawy co do całej operacji odzyskowej - czy jest jakiś ograniczony czas... bycia takiego porzuconego statku w przestrzeni, czy lewitować sobie może tam aż do czasu przejęcia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Ale poco SCS? Nie da sie normalnie przejąc, w skafandrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 W dniu 5.04.2012 o 19:55, Aldrin napisał:Ale poco SCS? Nie da sie normalnie przejąc, w skafandrze?FAQ#6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doromeza Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 W skafandrze bodajże tylko myśliwce można przejmować. Tak samo Wirusem Włamań Systemowych. Do przejmowania większych jednostek (Nawet korwet) potrzeba tego magicznego urządzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bax_PL Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Mam pytanie do Yacek.Czy jest możliwość podanie linku do X3R dla skryptu SCS.Wlazłem na podany wyżej link, jednakże nie mogłem ściągnąć żadnego pliku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 W dniu 12.01.2016 o 22:23, Bax_PL napisał:Mam pytanie do Yacek.Czy jest możliwość podanie linku do X3R dla skryptu SCS.Wlazłem na podany wyżej link, jednakże nie mogłem ściągnąć żadnego pliku.Odswieżyłem link.http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?p=4578350#4578350Wymagana paczka EMP do pobrania w temacie na forum Ego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bax_PL Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Ok wielkie dzięki Sorkvid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi