Jamba Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Cześć,sytuacja wygląda następująco:w danym momencie mam reputację- Boroni Rycerz Królowej 23%w pirackim sektorze przejmuję Borońskiego Delfina nie zabijając przy tym pilota [ani nie biorąc do niewoli]. Gdy statek jest juz mój i leci do stoczni, sprawdzam reputację - bez zmian.po około 30 minutach gry sprawdziłem reputację ponownie, i jest już Boroni Rycerz Królowej 1% - a więc spadek o 22%.To działa jakoś z opóźnieniem czy coś stało się z tym pilotem, że spadła mi reputacja? Wydawało mi się że jeśli go nie zabiję to nie powinna spaść - czytałem o tym na forum egosoftu :/Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemniczy94 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Hmm nie wiem czy w X2 też tak jest ale w X3 gdy atakujesz statek to reputacja spada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Pilot doleciał do stacji i poskarżył na ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jamba Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 to w teorii bardziej się opłaca go zniewolić lub po prostu rozmazać po masce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi