<GM> Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 A więc.Tą misję próbowałem przejść moim Vidarem z fabuły TC. Podchodzę do niej milion razy i nic, zawsze przynajmniej jedna stacja zostaje. No to dochodzę do wniosku, żeby poczekać na M7. Tak więc zbieram na Tygrysa.Gdy już go kupiłem, wyekwipowałem skaczę do Sektora Kha-ak. No i za każdym razem efekt jest taki: K***AAAAA!!!Czemu? Gdyż za każdym razem około 8-15km od centrum sektora był M1 i M2. OFF na randze Pułkownik potrafi być za trudne nawet z Tygrysem!Ale znalazłem dość ciekawe rozwiązanie. Od razu po skoku do sektora wbić Tab i Shift+T. Jak najszybciej zniszczyć pierwszego Guardiana. Wtedy ustawiłem kurs swojego Star of Dimness (nazwa mojego latającego kotka ) tak, aby uciekał przed statkami flagowymi. Przesiadłem się na wieżyczkę tylnią no i nawalam we wszystkie M3, M4 i M5. Przez pewien czas jest spoko, ale gdy spawni się kilka fighterów za nami (one mają większy zasięg niż działka mojej eMsiódemki w tamtej chwili) to osłony potrafiły szybko spaść. Ale gdy byłem około 600km od centrum sektora doszedłem do wniosku, że M2 i M1 powinny być tak daleko, że po skoku spowrotem nie zdążą dolecieć. Tak więc wyskoczyłem, zregenerowałem osłony i wskoczyłem spowrotem. Sektor pusty, tylko guardiany i stacje - tylko się mniejsze statki spawnowały co jakiś czas. Tak więc mogłem spokojnie zniszczyć te ^&$%*%&#* stacje No. Tyle mojego wywodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Proszę opanować słownictwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi