Medyk Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Diablo 3 jak w temacie. Zapowiedź:http://www.youtube.com/watch?v=5iSFg0H-oqU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gleavess Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 W sumie to z tego co się orientuję gracz walczy przeciw Diablo, więc czemu ma niby to być złe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medyk Posted March 19, 2012 Author Share Posted March 19, 2012 Widać zabijanie demonów jest sprzeczne z religią Katolicką (sam jestem Katolikiem i nie chcę nikogo urazić, żeby to było jasne). Przecież ks. Natanek z demonami jak z ziomalami . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Centurion Posted March 20, 2012 Share Posted March 20, 2012 Ukazała się nowa, nowa super diabelska gra - Diabolo numer 3. Reklamują wszędzie, ale się już powołują że Natanek przeszczega przed tym.Ale skąd on wie że sie powołują skoro to dopiero właśnie mówił. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medyk Posted March 20, 2012 Author Share Posted March 20, 2012 Widać powiedział mu Demon co go w piwnicy pod plebanią trzyma Swoją drogą mam odczucie że diablo mi się nie spodoba, za bardzo natchnione grafiką z WoW-a. No i nie jestem pewien czy nie dowalą czegoś dziwnego do Multi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azakal Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 Jakby ktoś nie wiedział to trwa otwarta beta Diablo III (do 23.04.2012 godz 19.00) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medyk Posted April 21, 2012 Author Share Posted April 21, 2012 Ja musze przyznać że jakoś mi się nie podoba. Śmierdzi mi to WoW-em na kilometr. Taka przerysowana stylistyka podoba mi się tylko w warcrafcie i starcrafcie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeXS Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 hmmstare diablo trzymało człowieka przy kąpie godzinami, i to nie tylko zatwardzaiłych graczy ale i takich co grywali od święta..miejmy nadzieję, że nie skopali tego hitu..choć jak widzę na allegro wersje kolekcjonerską za 700 zł Kup Teraz. to aby sie przekonać czy gra jest dobra troche poczekam, aż ceny bedą ziemiskie, a nie diabelskie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medyk Posted May 13, 2012 Author Share Posted May 13, 2012 Ciekawe czy się nie okarze to Diablo napompowaną kaszanką, jakoś mi się ta grafika nie podoba. Izometryczne 2 D miało swój urok. Wracam do Fallout 1/2, no i Diablo II oczywiście. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeXS Posted May 13, 2012 Share Posted May 13, 2012 zobaczymy jak zagramy ja raczej sobie narazie odpuszczę, chyba że chrześniakowi sprezentuje prędzej jak będzie mnie meczył ;-), choć tak szczerze to mnie nie ciągnie za specjalnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeXS Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 jak tam ktos z was gra w D3?.. ja sie skusiłem i mozna pograc ale D1 i D2 miało lepszy klimatjakby co jestem pod nazwa PeXS#2969 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riess Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Na uczelni znajomy się zachwycał - ja pobiegałem, dostałem error o padace serwera i wróciłem do D2 + PlugY (mod który udaje że gramy na servie na ladderze, generuje losową mapę, udostępnia w singlu ladderowe itemy i uberquesty) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts