Medyk Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Diablo 3 jak w temacie. Zapowiedź:http://www.youtube.com/watch?v=5iSFg0H-oqU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 W sumie to z tego co się orientuję gracz walczy przeciw Diablo, więc czemu ma niby to być złe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medyk Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Widać zabijanie demonów jest sprzeczne z religią Katolicką (sam jestem Katolikiem i nie chcę nikogo urazić, żeby to było jasne). Przecież ks. Natanek z demonami jak z ziomalami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Ukazała się nowa, nowa super diabelska gra - Diabolo numer 3. Reklamują wszędzie, ale się już powołują że Natanek przeszczega przed tym.Ale skąd on wie że sie powołują skoro to dopiero właśnie mówił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medyk Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Widać powiedział mu Demon co go w piwnicy pod plebanią trzyma Swoją drogą mam odczucie że diablo mi się nie spodoba, za bardzo natchnione grafiką z WoW-a. No i nie jestem pewien czy nie dowalą czegoś dziwnego do Multi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Jakby ktoś nie wiedział to trwa otwarta beta Diablo III (do 23.04.2012 godz 19.00) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medyk Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Ja musze przyznać że jakoś mi się nie podoba. Śmierdzi mi to WoW-em na kilometr. Taka przerysowana stylistyka podoba mi się tylko w warcrafcie i starcrafcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeXS Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 hmmstare diablo trzymało człowieka przy kąpie godzinami, i to nie tylko zatwardzaiłych graczy ale i takich co grywali od święta..miejmy nadzieję, że nie skopali tego hitu..choć jak widzę na allegro wersje kolekcjonerską za 700 zł Kup Teraz. to aby sie przekonać czy gra jest dobra troche poczekam, aż ceny bedą ziemiskie, a nie diabelskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medyk Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Ciekawe czy się nie okarze to Diablo napompowaną kaszanką, jakoś mi się ta grafika nie podoba. Izometryczne 2 D miało swój urok. Wracam do Fallout 1/2, no i Diablo II oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeXS Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 zobaczymy jak zagramy ja raczej sobie narazie odpuszczę, chyba że chrześniakowi sprezentuje prędzej jak będzie mnie meczył ;-), choć tak szczerze to mnie nie ciągnie za specjalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeXS Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 jak tam ktos z was gra w D3?.. ja sie skusiłem i mozna pograc ale D1 i D2 miało lepszy klimatjakby co jestem pod nazwa PeXS#2969 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Na uczelni znajomy się zachwycał - ja pobiegałem, dostałem error o padace serwera i wróciłem do D2 + PlugY (mod który udaje że gramy na servie na ladderze, generuje losową mapę, udostępnia w singlu ladderowe itemy i uberquesty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi