Tajemniczy94 Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Witam, skończyłem fabułę, gdy wlatuję do tego sektora to po chwili flota ostrzega mnie że jest to zamknięty sektor i że mam odlecieć, statki są nieznane, gram bez żadnych modów/sryptów...zauważyłem że tam dalej są wrota co powstały w wyniku fabuły...jest możliwość by przez nie przelecieć? Idzie dowiedzieć się coś o tych statkach? Przestaną mnie kiedyś atakować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Nie przestaną. Są to wrota do Ziemi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemniczy94 Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Że są wrota do ziemi to wiem z fabuły ale dzięki za odp że nie przestaną atakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Mają zablokowane to ustawienie. Za nic nie przestaną. Rozwinięcie tego wątku jest w TC i dalej w AP a potem będzie X-Rebirth Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemniczy94 Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Ok dzięki, pograłbym potem w TC ale nie wiem czy mi pójdzie, będę musiał pobrać demo przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 TC chodzi tak jak Reunion... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemniczy94 Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Na zintegrowanej karcie czasami gry o podobnych wymaganiach mają problemy zadziałać więc lepiej pobrać demo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 W dniu 8.03.2012 o 15:09, LeWaR napisał:TC chodzi tak jak Reunion...Reunion chodzi trochę lepiej. Na dobrym kompie nie widać praktycznie różnicy, ale na słabszych już tak (a zwłaszcza lapku z celeronem 1,8 Ghz i zintegrowaną grafiką 128 MB ). Co do wrót na ziemę to możesz przez nie przelecieć, ale nigdzie Cię nie "wystrzeli". Poprostu przelecisz przez horyzont zdarzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemniczy94 Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Aż tak słabego to ja nie mam ;pPójdzie na Intel Core i3 2,13 GHz,3GB ram i Intel HD Graphic 2 GB ?(Reunion chodzi na full) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Pójdzie luzem, grafika (bardziej liczy się procesor) i RAM starczy luzem i w Reunion i w TC, ale procesor przydałoby się trochę podkręcić. Jest to core i3, więc z tego, co pamiętam to 3,5 a nawet 4 Ghz powinno dać radę. Ale nawet bez podkręcania powinno chodzić płynnie nawet przy większych bitwach, chociaż przy tej z zakończenia Reunion może (a raczej będzie) ścinać (na moim Phenom II X4 3,9 Ghz 3,2 GB RAM, GTX 275 896MB walka minimalnie ścinała, trochę bardziej po odpaleniu fraps). Ale, jak nawalisz odpowiednio dużo obiektów to nawet komputer pokładowy USS Enterprise tego nie udźwignie .PS. Przypomniałem sobie, że przecież to laptop, czyli z podkręcania nici. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemniczy94 Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Ostatnia bitwa z Reunion ta co Ziemianie pomogli była płynnie, może czasami minimalne spowolnienie ale było okeyTo jak będę mógł to sobie zakupię TC i zobaczymy bo na demie wsyzstko okey ale to są zdjęcia i filmiki :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HYZIO Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Czyli te wrota co je wczoraj postawiłem koncząc fabułe reuniona nie zadziałaja w sensie, że po fabule już wiecej w tej podczesci ziemi nie zobacze??. A jest jakaś sznasa dostać sie na Ziemie w Reunion i resze sektorów z układu słonecznego które znam z TC . To teraz Bala Gi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 W czystej grze nie zobaczysz sektorów ziemskich, choć byli tacy co twierdzili, że udało im się odwiedzić ziemię przelatując przez tę bramę.Chcesz mieć sektory żeńskie w Reunionie, to zainstaluj moda XTM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi