Woleyko Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Witam otóż przeszukiwałem ostatnio internet i napotkałem się na kilka gier takich typu np. eve online jednakże chodzi mi o grę gdzie wraz z moim kumplem możemy handlować po wszechświecie a potem np. kupić sobie jakieś niszczyciele etc. i wyruszyć na wojnę. Znacie może jakieś zbliżone gry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 http://xudb.pl/index.php/topic/2087-shore-of-hazeron-mmo-na-skale-jakiej-jeszcze-swiat-nie-widzial/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 moim zdanie najlepsza będzie black prophecy (ładna grafika, FABUŁĄ, free):http://xudb.pl/index.php/topic/1339-black-prophecy/page__hl__prophecy__fromsearch__1oprócz tego tutaj jest temat z inymi propzycjami:http://xudb.pl/index.php/topic/903-x3-online/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Paczajcie gdzie postujecie ludzie, przenoszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Tego jest całkiem sporo ale takich w których się da prowadzić duże statki jest tylko kilka.Black prophecy: darmowe z ekonomią i władnej grafice ale tylko małe statki można prowadzić.Battlestar galactica online: darmowa dużo graczy ciągłe walki statki od małych myśliwców po lotniskowce.Taikodom: to najbliżej do Black prophecy też za darmo tylko grafika gorsza.Star Trek Online: za darmo ekonomia, handel, statki: eskortowce, krążowniki i pancerniki ładna grafika i możliwość robienia misji na planetach.Star Treck Infinite space: darmowe powstaje najbliżej mu do Battlestar galactica.Star Conflict online: darmowe ładna grafika a system rozgrywki jak w World of tanks tylko że w kosmosie Teraz jest w fazie BETA i niedługo będzie otwarta.Shore of Hazeron: Darmowe najbardziej zawansowane chyba z nich wszystkich może tylko troche mniej od EVE ale grafika jest okropna. Plusy są takie że można tu budować całe miasta zdobywać planety i samemu tworzyć statki kosmiczne. Fajny jest początek bo zaczynasz od kija w ręku a kończysz na wielkim imperium I statkach kosmicznych co ciekawe są tu też pojazdy wodne, naziemne i samoloty i wszystko samemu można budować gea oczywiście jak wszystkie Multiplayer możesz razem z kolegą tworzyć jedno imperium wszystko widać z widoku FPS co ciekawe nawet można chodzić po pokładach własnych statków nawet w trakcie lotu.Z płatnych to.EVE online: bardzo rozbudowana najbardziej z tych wszystkich zapewne wiesz co nieco o niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kedudg Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Przypuszczam że tą gre Star Conflict online robią rosjanie z ekipy która robiła Star Wolves i Star Wolves 2 (Gwiezdne wilki) podobne kolory kosmosu i bardzo podobny desing statków które będzie się grało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Jest jeszcze jedna gierka którą niedawno znalazłem też MMO i jest w fazie BETA testów nazywa się Line of Defense z tego co się dowiedziałem to można grać i w kosmosie i na planetach dodatkowo w tej grze będzie można się poruszać Mechami.Tu macie trailer:http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ALg8Nzccbnw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 W dniu 5.03.2012 o 21:51, Kedudg napisał:Przypuszczam że tą gre Star Conflict online robią rosjanie z ekipy która robiła Star Wolves i Star Wolves 2 (Gwiezdne wilki) podobne kolory kosmosu i bardzo podobny desing statków które będzie się grało. Nie inni, ale chęnie zobacze bo dobrze sie zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kedudg Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Witam i powiem tak Aldrin nie pisałem że ci sami ludzie ale ekipa ze studja co projektowała statki w wilkach napewno jes ta sama sam zobacz statki co będą w grze http://star-conflict.com/en/media/artwork/ - zbyd duże podobieństwo tych myśliwców ale jak się przyjżysz transportowcom i ciężkim okrętom to podobieństwo jest mniejsze ale są też podobne taj jakby z pod tej samej ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kedudg Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Witam właśnie na steamie zobaczyłem grę tu wspomnianą Star Conflikt się pojawił w wersji free to play dziś premiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Ciekawą grą podobną do serii X jest gra przeglądarkowa Battelstar Galactica Online . Kto oglądał serial to wie o co chodzi . Jeśli pozbawianie się słów ,, gra przeglądarkowa " to muszę wam powiedzieć że całkiem nieźle Bigpoint ją zrobili . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 W dniu 27.02.2013 o 20:28, Kedudg napisał:Witam właśnie na steamie zobaczyłem grę tu wspomnianą Star Conflikt się pojawił w wersji free to play dziś premiera.Zerkałem w FAQ gry i wygląda na to, że opiera się głównie o pvp, zero pve. Grał ktoś? Jak to wygląda w praktyce? Potyczki graczy a'la world of tanks i inne strzelanki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peroox Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Pograłem w to ostatnio jakiś czas i powiem tak.Potyczki zespołów złożonych z kilku-kilkunastu graczy(zależy od trybu) w różnych walkach (zniszczenie kapitana i wybicie przewnika, podkładanie bomb pod stacje bądź walka o kontrolę punktów strategicznych).Nawet dość ciekawe, choć X3 lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi