Gwain Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Witam wszystkich bardzo serdecznie :-)Od ok miesiąca gram w X3TC jest to mój pierwszy kontakt z tą serią. Sam się sobie dziwię, że wcześniej nie słyszałem o tej serii :-) od dawna szukałem takiego symulatora :-)Wkręciłem się na maxa :-) Postaram się nie zanudzać i nie zaśmiecać forum bezsensownymi pytaniami :-)PozdrawiamGwain Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Witam na forum!Niektórzy gadają, że gry z serii X są bardzo trudne. Bo nie da się ich skończyć w czasie poniżej 3 godzin....Ale poczuj wolność w tej grze i gwiezdny pył na skrzydłach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwain Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Przy moim trybie grania po 1-2h dziennie czasami dłużej (praca, rodzina), to ta gra jest na lata po za tym rewelacja że można robić właściwie to co się chce nic nie jest narzucane :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Witam na forum, miłego pobytu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Witamy na pokładzie.Jesli chodzi o czas to ja w Poprzednią odsłonę (czyli X3 Reunion )grałem po 3 godzieny dziennie przez pół roku. Przez ten czas cieszyłem się lataniem małym teladianskim transportowcem.Ostrożnie planowałem każdy ruch i powoli się wzbogacałem. Nigdy nie doszedłem tam do fortuny ale nie o to chodzi. Najważniejsza była przyjemność latania transporterem.Jestem pewien, że każdy ogarnięty gracz znajdzie tam coś dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi