Gwain Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Witam wszystkich bardzo serdecznie :-)Od ok miesiąca gram w X3TC jest to mój pierwszy kontakt z tą serią. Sam się sobie dziwię, że wcześniej nie słyszałem o tej serii :-) od dawna szukałem takiego symulatora :-)Wkręciłem się na maxa :-) Postaram się nie zanudzać i nie zaśmiecać forum bezsensownymi pytaniami :-)PozdrawiamGwain Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Witam na forum!Niektórzy gadają, że gry z serii X są bardzo trudne. Bo nie da się ich skończyć w czasie poniżej 3 godzin....Ale poczuj wolność w tej grze i gwiezdny pył na skrzydłach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwain Posted January 13, 2012 Author Share Posted January 13, 2012 Przy moim trybie grania po 1-2h dziennie czasami dłużej (praca, rodzina), to ta gra jest na lata po za tym rewelacja że można robić właściwie to co się chce nic nie jest narzucane :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riess Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Witam na forum, miłego pobytu życzę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volvez Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Witamy na pokładzie.Jesli chodzi o czas to ja w Poprzednią odsłonę (czyli X3 Reunion )grałem po 3 godzieny dziennie przez pół roku. Przez ten czas cieszyłem się lataniem małym teladianskim transportowcem.Ostrożnie planowałem każdy ruch i powoli się wzbogacałem. Nigdy nie doszedłem tam do fortuny ale nie o to chodzi. Najważniejsza była przyjemność latania transporterem.Jestem pewien, że każdy ogarnięty gracz znajdzie tam coś dla siebie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts